burkem üretim çiftliginden satılık AKİTA yavrular

burkem üretim çiftliginden satılık AKİTA yavrular

Marmara » Bursa » Bursa
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Bursa
burkem üretim çiftliginden satılık AKİTA yavrular
 
burkem üretim çiftliginden satılık AKİTA yavrular burkem üretim çiftliginden satılık AKİTA yavrular burkem üretim çiftliginden satılık AKİTA yavrular burkem üretim çiftliginden satılık AKİTA yavrular burkem üretim çiftliginden satılık AKİTA yavrular burkem üretim çiftliginden satılık AKİTA yavrular
Eğer yeterince egsersiz yaptırılabiliyorsa apartmanda yaşayabilir. Evin içinde de aktif olabilmesine rağmen onun için en iyisi geniş arazili bir yuvadır. Güçlü, sağlam, vücudu orantılı, görünüşü çarpıcı bir köpektir. Zaman zaman hırçın olmakla birlikte uysal, dikkatli, duygulu, zeki ve cesurdur. MUSTAFA AYDIN ÇİFTLİK TEL: (0224) Facebook= www.facebook.com/bursakopekegitimmerkezi E-Mail= mustafa@burkem.net 7 24 FACEBOOK ADRESİMİZDEN BİZE ULAŞABİLİRSİNİZ YAVRUYU ALDIKTAN SONRADA SİZE DESTEĞİMİZ DEVAM ETMEKTEDİR..
  • #3785540
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.