bodrum merkezde resim dersleri

bodrum merkezde resim dersleri

Ege » Muğla » Bodrum
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Muğla » Bodrum
bodrum merkezde resim dersleri
 
bodrum merkezde resim dersleri bodrum merkezde resim dersleri bodrum merkezde resim dersleri bodrum merkezde resim dersleri
karakalem, pastel, suluboya, yağlıboya üzerine bütün teknikler OASİS AVM - BODRUM HAKAN DERYA ÖMÜRLÜOĞLU Her yaş grubuna uygun hobi amaçlı resim dersleri. Hızlı manzara resimleri, empresyonist yağlıboya tekniklerinin dışında, ayrıca foto realist (hiperrealist) çalışma teknikleri (ileri seviye için) Kara kalem çalışmaları Obje çalışmaları ve Natürmort Çizgi, geometrik desen çalışmaları Işık ve gölge, tonlama, kompozisyonlar Figür çalışmaları Portre teknikleri Perspektif çalışmaları Peyzaj çalışmaları Fotoğraf gerçekliğine yakın özel çizim teknikleri Bir çoğumuz genellikle çocukluk yıllarında resim yapmayı bırakırız. Oysa resim kendini ifade etmenin önemli bir aracıdır. Çevremizi belgelemenin, yorumlamanın hayatla farklı bir ilişki kurmanın bambaşka bir yoludur. Resim yaparken harika zaman geçiririz ve akıp giden zaman bizim için kalıcı eserlere dönüşür. Ne yazık ki resim konusunda, belki de iyi bir rehberliğe sahip olmadığımızdan, çocukluk yıllarında resim yapmayı bırakırız. Biz büyüdükçe ve yaşlandıkça resim yapmak içimizde ukte kalır. Başlamak için artık çok geç olduğunu yada öğrenmenin çok vakit alacağını düşünerek geri çekiliriz. Bunun için yetenekli olmanın şart olduğunu sanırız. Aslında bu bir yanılgıdır. "çizgi, tonlama, doku ve diğer teknik özelliklerin basit yapısını takip ettiğiniz, el ve göz arası koordinasyonu geliştirmek için sürekli pratik yaptığınız takdirde kara kalem resim konusunda iyi duruma hemen gelebilirsiniz"
  • #3215395
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.