BLACK RUSSIAN TERRIER

BLACK RUSSIAN TERRIER

İstanbul / Üsküdar / Çengelköy Mah.
1₺
 
Diğer köpek ırkı köpek Üsküdar Dişi ve Erkek köpek Çengelköy Mah. yaş 0-3 Aylık köpek Çengelköy Mah. Dişi ve Erkek Sahibinden Çengelköy Mah. Diğer köpek ırkı Dişi ve Erkek köpek köpek ilanlari Çengelköy Mah. Diğer köpek ırkı Sahibinden Çengelköy Mah. Diğer köpek ırkı Dişi ve Erkek Çengelköy Mah. Çengelköy Mah. köpek ilanları Çengelköy Mah. köpek ilanı ver
Siyah Rus Terrieri iri bir köpektir. Güçlü sinirlere sahip bu nadir Rus ırkı dayanıklı ve sağlam yapılıdır. Güçlü, sakin ve dikkatlidir. Geniş ve uzun kafatası güçlü bir görünüm sergiler. Bıyık ve sakalları kafanın iri ve dikdörtgen görüntüsüne katkıda bulunur. Alın çıkıntısı belirgindir, ancak çok göze batmaz. Burun iri ve siyahtır. Dudaklar gergin ve siyahtır. Çeneler iri ve güçlüdür. Dişler makas ısırışı ile kapanır. Gözler orta büyüklükte ve birbirinden ayrı konumlanmıştır. Göz kenarları siyah ve badem şeklindedir. Kulaklar üçgen, düşük ve uç kısmı yuvarlaktır. Kulağın uzunluğu göz kenarının dış kenarına kadar gelir. Kulaklar oldukça yukardan konumludur. Boyun kalın, kaslı ve güçlüdür. Vücut uzunluğu köpeğe kare görünüm verecek şekilde omuz yüksekliği ile orantılı olmalıdır. Omuz sırt çizgisinden hafifçe yükselir. Boyun altı sarkıntısı çok belirgin değildir. Büyük ve ayı pençesivari patileri siyah renkte, sağlam ve kalın tabanlıdır. Tırnaklar iri ve koyu renktedir. Vücudun uzunluğu omuz yüksekliği ile orantılıdır. Sırt çizgisi yere paralel ancak dümdüz değildir. Ön bacaklar yere dik ve kemiklidir. Omuzlar güçlü ve adalelidir. Dirsekler içe ya da dışa dönük değildir. Bacakların 2/4'ü sık tüylerle kaplıdır. Patiler tamamen tüylerle kaplıdır. Arka bacaklar kaslı ve güçlüdür. Topuklar güçlü ve yere diktir. Siyah Rus Terrierin güçlü ve dengeli bir yürüyüşü vardır. Kuyruk kesik ve diktir. Su geçirmez kürkü siyahtır.
  • #4508438
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  4. İstanbul
  5. Üsküdar
  6. Çengelköy Mah.
  • french bulldog

    izmir,de erkek ve dişi french bulldog yavrular için iletişim numaramız 0553.0827 ...

  • Irk garantili pug mobs yavrular

    İzmirden saglik ve irk garantili oyuncu erkek pug yavrularim mevcuttur.Yavrulari ...

  • pug mobs sütten kesilmiş yavrular

    Sütten kesilmiş pug mobs yavrular izmir bornova 05418311454 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.