biofer çorum corum bayi hufer www.akgultarim.net

biofer çorum corum bayi hufer www.akgultarim.net

Karadeniz » Çorum » Mecitözü
35₺
  • 35₺
    Karadeniz » Çorum » Mecitözü
biofer çorum corum bayi hufer www.akgultarim.net
 
biofer çorum corum bayi hufer www.akgultarim.net biofer çorum corum bayi hufer www.akgultarim.net biofer çorum corum bayi hufer www.akgultarim.net biofer çorum corum bayi hufer www.akgultarim.net biofer çorum corum bayi hufer www.akgultarim.net biofer çorum corum bayi hufer www.akgultarim.net
süper biofer tarımda devrim (ilaç ve kimyasal gübre bayilerine kabus olacak ürün) süper biofer Diğer Ürünler Süper Biofer Süper Deefol Double Wett Süper Nemofer www.akgultarim.net Süper Hufer Süper Bluematch Süper Zeyfer Süper Kochman Biofer ile beslenen bitkinin mikro element noksanlarının giderilmiş olmasından dolayı bitkinin verim ve kalitesi artar!.. Garanti Edilen İçerik %w / w Suda Çözünür Bakır (CU) Suda Çözünür Demir (FE) Suda Çözünür Çinko (ZN) Süper Biofer Ürün Açıklaması ; Tüm bitkilerde yapraktan püskürtülerek uygulanan, bitki besleyici bir üründür. Biofer bitkilerde triptofan enziminin üretimini arttırır ve bitki vegatatif gelişme sergilergün ara ile üretim döneminde kullanmayı sürdürür iseniz meyvelerde muhteşem renk, tat ve irilik gelişmesi elde edilir. Kullanılmaya başlandığı andan itibaren ve takip eden zaman zarfında tarım zararlısı olan canlıların bir çoğunun üretim yerini terk ettikleri gözlenmiştir. Buna bağlı olarak, çiftçimizin yıl içerisinde kullanmakta olduğu zehirlerin miktar ve maliyetleri düşmektedir. AKGÜL TARIM ÇORUM BAYİİ adres . sarıdede mah. çarşı içi büyük cami karşısı no MEÇİTÖZÜ ÇORUMsatış sorumlusu tel rün adı Ambalaj Tipi Satış Fiyatı TL Stok Durumu Süper Biofer 1 Litre 35 var Süper Biofer 250 mili-litre 10 var Süper Nemofer 1 Litre 45 var Süper Zeyfer 1 Litre 40 var Süper Hufer 1 Litre 40 var Süper Bluematch 1 Litre 30 var Süper Deefol 1 Litre 55 var Süper Deefol 250 mili-litre 15 var Süper Doubleweet 250 mili-litre 8 var Süper Kochman 1 Litre 30 var Süper Can 1 Litre 25 yok Süper Mini Max 1 Litre 40 yok Süper Biofer Kullananlar Referanslar Alo Sipariş Hattı Tel: Şevket BAŞOL Orhangazi / Yeni Sölöz Köyü(Masır) - Zeytin Ramiz DEMİRKOL Yenişehir / Yolören Köyü - Meyve ve Sebze Güney Süsbitkileri Yalova / Tavşanlı - Süs Bitkileri Cumhur ÇAKIN Güney Süs Bitkileri - Süs Bitkileri İbrahim BULUT Yalova / Kazimiye Köyü - Hıyar ve Kıvırcık Muhittin BULUT Yalova / Kazimiye Köyü - Hıyar ve Kıvırcık Nuri BULUT Yalova / Kazimiye Köyü - Hıyar ve Kıvırcık Harun TANIR Yalova / Terminal Yanı - Hıyar ve Kıvırcık Yakup TANIR Yalova / Sultaniye - Hıyar ve Kıvırcık Levent EKER Çanakkale - Buğday ve Domates Mefail Mançolar Bursa / İznik - Elma ve Zeytin İsmail ÖZEN Bursa / İznik Boyalıca Kasabası - Elma ve Zeytin İsmail KÖSEOĞLU Adapazarı / Yukarı Dere Köyü - Ceviz Armut Ayva Fındık Kiraz Alo Sipariş Hattı Tel:
  • #1883167
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.