bıldırcın kafesleri fiyatı, bıldırcın kafesleri fiyatları, bıldırcın kafesi anka

bıldırcın kafesleri fiyatı, bıldırcın kafesleri fiyatları, bıldırcın kafesi anka

İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
150₺
  • 150₺
    İç Anadolu » Ankara » Pursaklar
bıldırcın kafesleri fiyatı, bıldırcın kafesleri fiyatları, bıldırcın kafesi anka
 
bıldırcın kafesleri fiyatı, bıldırcın kafesleri fiyatları, bıldırcın kafesi anka bıldırcın kafesleri fiyatı, bıldırcın kafesleri fiyatları, bıldırcın kafesi anka bıldırcın kafesleri fiyatı, bıldırcın kafesleri fiyatları, bıldırcın kafesi anka bıldırcın kafesleri fiyatı, bıldırcın kafesleri fiyatları, bıldırcın kafesi anka bıldırcın kafesleri fiyatı, bıldırcın kafesleri fiyatları, bıldırcın kafesi anka
TELEFONLA SİPARİŞ VE BİLGİ HATTI Bıldırcın kafesi 12 bıldırcın kapasitelidir. Türkiye'de ve Dünya'da İLK, patentli tasarım. Geliştirilmiş kapı kilit sistemi. Gübre dayanımı yüksek plastikten, çok uzun ömürlü, paslanmaz. Eliptik ve esnek taban tasarımı ile bıldırcınlarda döllülük oranı çok yüksek, yumurta kırık oranı çok düşüktür. Yüksek kapasiteli alüminyum yemlikler ile bıldırcın kafesinde 2 günde 1 yemleme. Yemlik gril ile sıfır yem zayiatı. Plastik gübre tavası. Filtreli su deposu, yosunlaşmayı önleyen özel siyah silikon hortum. Nipel - çanak aralığı daraltılmış, bıldırcınlarda ıslanmayı önleyen otomatik sulama sistemi. Yapıştırıcısız, kelepçesiz sulama montajı. Tamamen demonte gönderi ile nakliyede büyük tasarruf. Kafes montaj kılavuzu ile kolay ve eğlenceli kurulum. TELEFONLA SİPARİŞ VE BİLGİ HATTI 40 bıldırcın kapasiteli bıldırcın kafesi - Türkiye'de ve Dünya'da İLK, patentli tasarım. - Alüminyum profillerle güçlendirilmiş sarkma yapmayan güçlü ve fonksiyonel blok yapısı - Bölmeli ve bölmesiz kullanım - Geliştirilmiş kapı kilit sistemi - Gübre dayanımı yüksek plastikten, çok uzun ömürlü, paslanmaz. - Eliptik ve esnek taban tasarımı ile döllülük oranı çok yüksek, yumurta kırık oranı çok düşüktür. - Yüksek kapasiteli alüminyum yemlikler ile 2 günde 1 yemleme - Yemlik gril ile sıfır yem zayiatı - Plastik gübre tavası - Filtreli su deposu, yosunlaşmayı önleyen özel siyah silikon hortum, - nipel - damlalık aralığı daraltılmış, ıslanmayı önleyen otomatik sulama sistemi - Yapıştırıcısız, kelepçesiz sulama montajı - Üst üste geçebilme özelliği ile yeni kasa ihtiyacı olmadan kat ilave imkanı. - Kilitli tekerlek sistemi - Tamamen demonte gönderi ile nakliyede büyük tasarruf - Montaj kılavuzu ile kolay ve eğlenceli kurulum.
  • #3919359
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.