biber gazı göz yaşartıcı sprey toptan satış

biber gazı göz yaşartıcı sprey toptan satış

Marmara » Bursa » Nilüfer
5₺
  • 5₺
    Marmara » Bursa » Nilüfer
biber gazı göz yaşartıcı sprey toptan satış
 
biber gazı göz yaşartıcı sprey toptan satış biber gazı göz yaşartıcı sprey toptan satış biber gazı göz yaşartıcı sprey toptan satış biber gazı göz yaşartıcı sprey toptan satış biber gazı göz yaşartıcı sprey toptan satış biber gazı göz yaşartıcı sprey toptan satış
* Kişisel güvenlik amaçlı geliştirilmiş göz yaşartıcı spreydir. * Göz yaşartıcı spreyler tehlikeli durumlarda karşınızdaki kişi ile temasınızı gerektirmediğinden giderek en çok artan savunma aracıdır. * Şehir yaşamında karşılaşabileceğiniz gasp ve taciz olaylarına karşı kendinizi emniyete alınız. Göz yaşartıcı biber gazı spreyi ile artık daha güvendesiniz. * Bu ürün sayesinde evinizde rahat uyuyup hırsızla karşılaşırsam ne yapacağım diye düşünmeyeceksiniz * Gece geç vakit gezmelerinde, eğlence yerleri çıkışlarında; yaz tatillerinde; sabah sporlarında; pikniklerde ıssız sokaklarda tinerci tacizci kapkaçcıya karşı daha güvende olacaksınız. * Yaralamaya ve öldürmeye sebeb olmadığı için kendinizi korurken saldırgana zarar vermeden onu etkisiz hale getireceksiniz. * Bisiklet yolculuklarında; gece karşınıza nerden çıktığı belli olmayan size saldıran köpeklere karşı etkili bir yardımcıdır * 8, 5 cm ebatlı bu ürünü cebinizde çantanızda hatta avuç içinde bile kolayca taşıyıp 40 ml tüplü özel başlıklı 4 kanallı ürünü defalarca kullanabilirsiniz * Kötü niyetli kişeye karşı 5 mt mesafede etkilidir. Karşınıza çıkan kişi 1'den fazla sayıda olsa bile tüm kişilere karşı etkilidir. * Spreyin içerisindeki madde temas ettiği yüzeyde müthiş bir yanma hissi uyandırır, böylece spreye maruz kalan kişi en az 15 dakika etkisiz kalacaktır. * Gözlerde ve genizde yanmaya neden olan sprey, saldırı durumlarında zaman kazanmanızı sağlar. * Spreyi kullanan kişiye herhangi bir zarar vermez. * Yan etkisi veya öldürücü bir etkisi yoktur.(Kalp hastaları için tehlike arz eder) * Maksimum düzeyde konsantre edilmiş özel dizaynı sayesinde jet basınçla uzak mesafeye kadar etkilidir 06/2011 SON KULLANMA TARİHİDİR Bu korunma spreyini kendi emniyetiniz için mutlaka yanınızda bulundurunuz. DİKKAT! Kapalı alanda deneme amaçlı kullanmayınız. Spreyi yüksek ısıya maruz bırakmayınız. EN ÖNEMLİSİ LÜTFEN DENEME AMAÇLI HAYVANLARA KARŞI KULLANMAYINIZ. OZON TABAKASINA ZARAR VERMEZ ozgurrsenn@hotmail.com 10 adet alımlarda 5 ytl tek alımlarda 8 ytl dir..
  • #1694797
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.