beylikdüzünde günlük kiralık daireler

beylikdüzünde günlük kiralık daireler

Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
80₺
  • 80₺
    Marmara » İstanbul » Beylikdüzü
beylikdüzünde günlük kiralık daireler
 
beylikdüzünde günlük kiralık daireler beylikdüzünde günlük kiralık daireler beylikdüzünde günlük kiralık daireler beylikdüzünde günlük kiralık daireler beylikdüzünde günlük kiralık daireler beylikdüzünde günlük kiralık daireler
İstanbul'a yapacağınız iş yada gezi seyahatlerinizde, otellere nazaran daha rahat, özgür ve ekonomik bir konaklama için sizleri Avrupa yakası Beylikdüzü semtinde yer alan apart dairelerimize davet ediyoruz. İstanbul Ucuz Konaklama İstanbul ekonomik konaklama için apart daire tercih edin. İstanbul Beylikdüzü'nde kısa süreli ev hizmeti sunan firmamızın tüm daireleri 1+1 olup tamam Hera Club Residence sitesinde yer almaktadır. İstanbul metrobüs hattının son durağına 50 metre mesafede olan sitemizin ulaşım sorunu yoktur. İstanbul'un her yerinden toplu taşıma araçları ve metro ile kolaylıkla ulaşım sağlanmaktadır. İstanbul ucuz konaklama diyebilmemiz için en 2, 3 kişilik bir aile veya arkadaş gurubu olmanız gerekmektedir. Konaklama ücretleri daire başına olduğu için tek kişi için de 3 kişi içinde aynı ödeme yapmanız gerekir. 3 Kişinin çok rahat bir şekilde konaklayabileceği dairelerimizin 1 günlük kiralama ücreti 80 TL dir. Bu dairelerimizde tam donanımlı mutfak bulunmaktadır. Dışarıdan istediğiniz alışverişi yapıp mutfağınızda pişirebilirsiniz. Dairelerimiz kesinlikle hijyen kurallarına uygun olarak temizlenip kullanımınıza sunuluyor. Temizlik konusunda endişe etmeyin. İstanbul Ucuz Konaklama Hizmetimiz Hakkında Daha Detaylı Bilgi Almak veya Rezervasyon Yaptırmak İçin İletişim Kanallarımızdan Haftanın Her Günü 24 Saat Ulaşabilirsiniz.
  • #3782258
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.