beyaz mavi gözlü iran, chinchilla yavruları istanbul

beyaz mavi gözlü iran, chinchilla yavruları istanbul

Marmara » İstanbul » Kadıköy
500₺
beyaz mavi gözlü iran, chinchilla yavruları istanbul
 
beyaz mavi gözlü iran, chinchilla yavruları istanbul beyaz mavi gözlü iran, chinchilla yavruları istanbul beyaz mavi gözlü iran, chinchilla yavruları istanbul beyaz mavi gözlü iran, chinchilla yavruları istanbul
#3 Ağustos 2011 Doğumlu kendi iran kedimin yavrularıdır. #Dileyenler http://vimeo.com/28819956 adresinden yavruların ufak bir videosunu izleyebilir. #Başında kına olan kedi annelerinin geçen seneki fotoğrafıdır. # Anne ve yavrular sadece "royal canin iran" kedi maması ile özenle beslenmişlerdir. #Yavrular tamamen beyaz renkte olup mavi gözlülerdir. #Şu an oyun oynamaya başladılar çok hareketliler.Tuvalet eğitimleri vardır ve kuru mamaya alışkındırlar. #Doğumları ve doğumlarından bu güne kadar en az 2 günde 1 veteriner kontrolü altındaydılar. # Akdeniz üniversitesi veterinerlik bölümünde eğitim veren bir profosör de kontrol etti ve çok sağlıklılar. #Ankara ve İstanbuldan görülerek elden teslim alınabilir. #İsteyen alıcılar Türkiyenin her yerine alıcı ödemek şartıyla otobüsle güvenli bir şekilde yollanabilir. #Gerektiği hallerde internet üzerinden kedilerimiz webcam aracılığıyla gösterilir. #Her türlü soru ve hızlı bir şekilde kedilere sahip olmak için bana her zaman 0533 345 09 05 numarasından ulaşabilirsiniz. KESİNLİKLE TİCARET AMAÇLI BİR İLAN DEĞİLDİR KENDİ EVİMDE BESLEDİĞİM KEDİLERDİR. ÜCRET TAMAMEN ŞU ANA KADAR HARCADIĞIM VE DAHA SONRA HARCAYACAĞIM MAMA VE SAĞLIK HİZMETLERİ İÇİN KULLANILACAKTIR.
  • #2748083
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • Satılık İran Kedisi Yavruları

    30 günlük iran kedisi yavruları beyaz ayaklı mia :) sarı maskeli sarı ayaklı m ...

  • İZMİRDE MUHTEŞEM İRANLAR

    İRAN KEDİLERİMİZ 15 GÜNLÜK ANNE TARAFINDAN BESLENMEKTEDİRLER. 15, 20 GÜN SONRA Y ...

  • İRAN-CHİNCHİLLA 2.5 AYLIK YAVRU KEDİ

    2.5 aylık chinchilla kedimiz yeni yuvasını arıyor.Annesi beyaz saf ırk chinchill ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.