beşiktaşta devren satılık dijital baskı ve tabela atölyesi

beşiktaşta devren satılık dijital baskı ve tabela atölyesi

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
100.000₺
  • 100.000₺
    Marmara » İstanbul » Beşiktaş
beşiktaşta devren satılık dijital baskı ve tabela atölyesi
 
beşiktaşta devren satılık dijital baskı ve tabela atölyesi beşiktaşta devren satılık dijital baskı ve tabela atölyesi beşiktaşta devren satılık dijital baskı ve tabela atölyesi beşiktaşta devren satılık dijital baskı ve tabela atölyesi beşiktaşta devren satılık dijital baskı ve tabela atölyesi beşiktaşta devren satılık dijital baskı ve tabela atölyesi
Beşiktaş merkezde iş değişikliği nedeniyle faal ve yüksek cirolu dijital baskı ve tabela atölyesi devren satılıktır. 1 adet 160 lık Roland VS-640 bas kes dijital baskı makinesi, Güç kaynağı, CNC Router, atölye full takımları, insta 138 tişört baskı presi, 2 adet bilgisayar ve lisanslı yazılımları vs hazır müşterisi faal iş yeri.
  • #3829846
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.