banyo dolapları duşakabin toptan giresun

banyo dolapları duşakabin toptan giresun

Karadeniz » Giresun » Giresun
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Giresun » Giresun
banyo dolapları duşakabin toptan giresun
 
banyo dolapları duşakabin toptan giresun banyo dolapları duşakabin toptan giresun banyo dolapları duşakabin toptan giresun banyo dolapları duşakabin toptan giresun
SAMSUN DA BULUNAN FİRMAMIZ BANYO DOLAPLARI VE DUŞAKABİN VE KÜVET İMALATI YAPMAKLA BERABER TÜM İLLERE SEVKİYAT YAPMAKTADIR ÜRÜNLERİMİZ YÜKSEK KALİTEDE LAKE BOYA VE BİRİNCİ SINIF İŞÇİLİK YAPILMAKTADIR FİRMAMIZ Sevil Dekorasyon | Banyo Ürünleri Bir banyo hayal ettik :”Emeği içinde barındıran çağdaş ve özgür tasarımlarıyla ve böyle koyulduk yola…Hayalden somut gerçeğe varınca tasarımımız ; her türlü ürünü severek yaptığımız bilinsin diye “SEV AKRİLİK” dedik markamıza….” 1966 yılında küçük bir atölyede ahşap dekorasyon işleriyle yola koyulan “Sevil Dekorasyon” 1997 yılına gelindiğinde Akrilik ürünleri ve banyo dolapları alanında SEV ACRYLIC markasıyla 8000 m2’lik alna yayılmış üretim tesisinde imal edilen ürünleri yurt içi ve yurt dışına satışını yapmaya başlamıştır. ORYAP MÜHENDİSLİK İNŞAAT LTD.ŞTİ ADRES.. ATATÜRK BULVARI NO 25 KUTLUKENT SAMSUN fax.. SATIŞ PAZARLAMA ..
  • #2655610
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.