bahçeli 1.cadde beşevler tarafı devren cafe

bahçeli 1.cadde beşevler tarafı devren cafe

İç Anadolu » Ankara » Bahçelievler
80.000₺
  • 80.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Bahçelievler
bahçeli 1.cadde beşevler tarafı devren cafe
 
bahçeli 1.cadde beşevler tarafı devren cafe bahçeli 1.cadde beşevler tarafı devren cafe bahçeli 1.cadde beşevler tarafı devren cafe bahçeli 1.cadde beşevler tarafı devren cafe bahçeli 1.cadde beşevler tarafı devren cafe bahçeli 1.cadde beşevler tarafı devren cafe
1. CADDE (TAŞKENT CADDESİ) ÜZERİNDE, DEVREN CAFE. CAFE, PASTANE. BİSTRO VEYA RESTORAN/LOKANTA GİBİ GIDA VEYA GİYİM, MARKET VS. GİBİ İŞ KOLLARI İÇİN İDEALDİR. ZEMİN KATI KAFE, ASMA KATI OYUN SALONU OLARAK KULLANILAN MEKANIN GİRİŞ ALTINDA DA BÜYÜK MUTFAK, AYRI BİR ODA, BAYAN VE ERKEK TUVALETİ BULUNMAKTADIR. KONUMU MÜKEMMELDİR. KÖŞEBAŞIDIR. BEŞEVLER METROSUNA, FAKÜLTELERE, YURTLARA ÇOK YAKINDIR. KİRASI 3.000 TL. AĞUSTOS 2013'TE ENFLASYON ORANINDA ARTIŞ OLACAK. EMEKLİ ASKERİM, BANA UYMADI YAPAMADIM O YÜZDEN DEVREDİYORUM. MEKAN 1, 5 AYDIR KISMİ AÇIK.BİR KISMI PEŞİN OLMAK ÜZERE UYGUN ŞARTLARDA (BANKA TEMİNATI VS) VADE YAPILIR. TAKASA AÇIĞIM.
  • #3428554
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.