baca ustası izmir

baca ustası izmir

İzmir / Buca / İnkılap Mah.
 
baca ustası izmir baca ustası izmir
Apartmanlarda yer alan konutların her bir bacası, ana baca denilen tek bir bacaya bağlıdır. Bu ana baca yeterli kesitte ve de usulune uygun yapılmadığı takdirde, konutlarda problemlere sebebiyet vermektedir.

İzmir'in bir çok noktasında hizmetim vardır.





Misal olarak, dokuz katlı bir binada, 13 cm.çapında ana baca yapılabildiği görülmektedir. Ana bacalar yetersiz olunca, baca içinde bulunan gaz ve kokular en kolay yolu tercih ederek, bacanın tepesinden kaçıp gitme yerine, en yakın konut bacasının içinden konuta girerek, etrafı koku ve yağ'a bürümektedir.



İmalatımız olan bacavalf, otomatik çalışan bir klapedir. Bir ucu ile baca deliğine monte edilmekte, boşta olan diğer ucuna, aspiratörden gelen boru bağlanmaktadır. Aspiratör çalıştığında, aspiratörün üfleme gücü ile klape açılmakta, gaz ve kokuların def'i sağlanmaktadır. Aspiratör kapandığında ise, klape otomatik olarak kapanarak ana baca ile konutun irtibatını kesmektedir. Böylece, ana bacadan gaz ve koku girişi engellenmektedir. Klape Önünded bulunan kafes muhafaza, bacadan gelebilecek haşere ve farelere engeldir.

BACAVALF (Patent No:F.Mod:2005/01747)

BACAFAN (PatentNo: F.Mod:2003/01603)



Rüzgar, esinti yönünde, herhangi bir engel ile karşılaştığında yansımaya uğrayarak yön değiştirmektedir. Bir dağa veya bitişikte ki daha yüksek bir binaya çarparak yön değiştiren rüzgar, binalara, aşağıya doğru basınç uygulamaktadır. Bu basınç, bacalar vasıtası ile bina içlerine hava üflemeye başlamaktadır. Dolayısı ile bacalar çekmemekte, tersine üflemektedir.



Bacafan, rüzgar enerjisi ile çalışan, bir tabii aspiratördür. Çalışma esası ; aparatın içinde bulunan emiş sağlayan bir fanın, aparatın dışında bulunan ve rüzgar enerjisi ile çalışan bir diğer fan ile tahrik edilmesi esasına dayanmaktadır. Aparat, kendi ekseni etrafında 360 derece dönme kabiliyetine sahiptir. Bundan dolayı, rüzgar ile tahrik olan dış fan, daimi olarak rüzgara bakmakta, dumanların çıktığı baca ağzı da devamlı olarak rüzgarı arkasına almaktadır. Fazla rüzgarlı havalarda, fazla emiş meydana gelecektir. Bu durum yakıtın çabuk geçmesine sebeb olacaktır. Bunun önüne geçmek için, sobalarda soba klapeleri, şöminelerde baca kapakları kısılmak sureti ile ayarlanmalıdır.

Rüzgarsız hava şartlarında fanlar dönmez ve baca normal şartlar durumunda ki işlevini görür. Bu itibarla, aparatın takılacağı baca, normal şartlarda sorunsuz çalışan bir baca olmalıdır. Bacafan, ters rüzgarların sorun olduğu durumlarda işlev gören ve bu sorunu gideren bir aparattır.
Boyacı

Dış cephe boya

Alçı kartonpiyer

Kartonpiyer

Kemer

Yalıtım ve Mantolama

Çatı tamiri

Çatı yalıtımı

Isı yalıtımı

Nem & Rutubet yalıtımı

Ses yalıtımı

Su yalıtımı

Yangın yalıtımı

  • #3740710
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Ev tadilat, İnşaat dekorasyon
  3. İzmir
  4. Buca
  5. İnkılap Mah.
  • izmirde baca ustası

    baca tamir tadilatı uygun fiyatlara itina ile yapılır.izmir'in yetişebileceğ ...

  • fayans seramik ustası izmir yasin usta fayans ustası bornova seramik ustası urla

    Mutfak , banyo, tuvalet gibi evinizin her yerine uzman işçiliğimiz ile güzelleşt ...

  • kara sıva ustası izmir yasin usta alçı sıva ustası izmir sıva ustası urla sıvacı

    Duvarlarınıza yapılacak sıva çok önemlidir duvarlarınızın ve merkezlerinizin düz ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.