AYRIŞTIRMA PLATFORMU

AYRIŞTIRMA PLATFORMU

İstanbul / Esenyurt / Cumhuriyet Mah.
 
AYRIŞTIRMA PLATFORMU AYRIŞTIRMA PLATFORMU AYRIŞTIRMA PLATFORMU AYRIŞTIRMA PLATFORMU AYRIŞTIRMA PLATFORMU
Ayrıştırma Platformlarımız, katı atık ayrıştırma tesislerinde, konveyör üzerinden gelen katı atıkların operatörler vasıtasıyla elle ayrıştırılması için tasarlanmıştır. Sorumlu operatörlerin kabin içerisinde rahat çalışabilecekleri güvenli ve konforlu bir çalışma ortamı sağlanmıştır. Operatörler, ayrıştırma platformundan geçen, konveyör (toplama bandı) çizgisinde çalışmaktadırlar. Bir veya birden fazla toplama bandı platformadan geçebilmektedir. Toplama bandının hızı kumanda panelinden ayarlanabilmektedir. Tüm operatörler sorumlu oldukları atıkları toplama bandından alıp konveyör bandına bitişik atık bacalarına bırakırlar.

Ayrıştırma platformu genelde birden fazla atık bacalarına sahiptir. Opsiyonel boyutu ve yapısı ile ayrıştırma platformu müşterinin isteklerine göre tasarlanmaktadır. MT olarak, evsel atıkların geri dönüştürülmesi için, kullanımı kolay ayrıştırma platformları üretmekteyiz. Platform büyüklüğü kapasiteye göre değişiklik göstermektedir. Ayrıştırma bandı hızı kumanda panelinden ayarlanabilir. Makine servis ve bakımında hızlıca müdahale gerçekleştirilir. Farklı kapasitelerde ayrıştırma platformu üretimlerimiz mevcuttur. Verimli teknoloji ve enerji özellikle sürekli çalışan makineler için önemlidir. MT teknolojisi, minimum enerji sarfiyatı ve maksimum performansı mümkün kılar.

Ayarlanabilir bant hızı

Kapasiteye uygun atık bacaları

Ayrıştırma odası (Opsiyonel)

Farklı kapasitelerde üretim

Detaylı bilgi için mühendislerimizle iletişime geçiniz
  • #4496880
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Diğer Servis ve hizmetler
  3. İstanbul
  4. Esenyurt
  5. Cumhuriyet Mah.
  • OTOMATİK ÇÖP AYIKLAMA TESİSİ

    Otomatik Katı Atık Çöp Ayıklama Tesislerimiz, atıkların yeniden kullanımını ve g ...

  • MANUEL ÇÖP AYIKLAMA TESİSİ

    Manuel Katı Atık Çöp Ayrıştırma Tesislerimizde, çöpler besleme konveyörüne boşal ...

  • YF-YAKMA FIRINI

    YF-Serisi Yakma Fırınlarımız, evsel katı atıklar, tıbbi atıklar ve telef olmuş h ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.