aydında köpek oteli hizmeti

aydında köpek oteli hizmeti

Ege » Aydın » Köşk
25₺
  • 25₺
    Ege » Aydın » Köşk
aydında köpek oteli hizmeti
 
aydında köpek oteli hizmeti aydında köpek oteli hizmeti aydında köpek oteli hizmeti aydında köpek oteli hizmeti aydında köpek oteli hizmeti aydında köpek oteli hizmeti
Bayram süresince köpeğinizi emanet edebileceğiniz, ona sizin kadar hatta "sizden daha iyi bakacak" bir yer mi arıyorsunuz? "KRAL"Köpek Oteli Aydın ilinde hizmetinizde. Rezervasyonunuzu hemen şimdi yaptırın, bayram tatiline kuş kadar hafif girin. "Köpek OTELİ" Hizmetlerimiz; * Günlük öğün sayısı kadar beslenme ve öğün tüketimi kontrolü, * Etrafı çitlerle çevrili sahalarımızda günlük en az 1.5 saat gezinti/antrenman (Sabah ve akşam olmak üzere) * Köpeğin büyüklüğüne göre yer-duvar seramik karo kaplım2'lik padok alanlarında konaklama, * Özel eğitimli rehabilitasyon köpeklerimiz eşliğinde köpek arkadaş edindirme ve sosyalleştirme, * 7/24 veteriner hekimi ve uzman personel tarafından sağlık kontrolü, * Teslim edilmeden önce ÜCRETSİZ köpek kuaför hizmeti (Yıkama- Kürk/göz/kulak ve tırnak bakımı) * Talep doğrultusunda "Pet Taksi" hizmetimiz ile evden eve nakliye, * Ev içi hayata alışkın köpeklere özel, talep doğrultusunda ev ortamında konaklama, * Tatil süresince güncel fotoğraf ve videolar ile köpeğinizi takip etme, *K R A L () kurumsal hattımızdan 7/24 bilgi alma ve haftanın her günü ziyaret imkanı, * Köpekleriniz için betondan uzak, doğanın kucağında, kuş ve böcek sesleri eşliğinde, toprakla-yeşille iç içe tatil yapma imkanı. - 7/24 çiftliğimizde yaşadığımız, - Bünyemizde veteriner kliniği barındırdığımız (Vet - Life Veteriner Kliniği AYDIN) - Uzman veteriner hekimleri içeren bir kadroya sahip olduğumuz, - Köpek psikolojisi ve davranışları üzerinde uzmanlaştığımız ve - "Köpek Üretim ve Sağlık" işinin mutfağından geldiğimiz için, Vaad ettiğimiz her şey hali hazırda uygulamakta olduğumuz ve altına imzamızı atmaktan gurur duyduğumuz hizmetlerdir. Ücretlendirme ; * 6 aylıktan genç büyük ırk köpekler ve tüm küçük ırk köpekler; Mama dahil gecelik 15 TL . * 6 aylık ve üzeri yaşta büyük ırk köpekler; Mama dahil gecelik 25 TL . - Temel aşı programı (Karma ve Kuduz aşıları) ve Parazit kontrolleri (iç - dış parazit uygulamaları) EKSİK olan köpekler otelimize kabul EDİLMEMEKTEDİR. - Tüketeceği kuru mama teslim edilirse gecelik ücretler 5 TL azalır. - " 7 gece kal, 6 gece öde " uygulamamız mevcuttur. - Mama ile teslim edilmediği takdirde köpek beslenmesinde Super-Premium (Hill's markası) kuru mamalar kullanılmaktadır. Kelimeler çok fazla şey söyledi, birazda fotoğraflar konuşsun. "KRAL" Ailesi olarak şimdiden herkese iyi bayramlar dileriz.
  • #2802004
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.