avcılar beylikdüzü esenyurt bahçeşehir silivri büyükçekmece esenyurt temizlik

avcılar beylikdüzü esenyurt bahçeşehir silivri büyükçekmece esenyurt temizlik

Marmara » İstanbul » Avcılar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Avcılar
avcılar beylikdüzü esenyurt bahçeşehir silivri büyükçekmece esenyurt temizlik
 
avcılar beylikdüzü esenyurt bahçeşehir silivri büyükçekmece esenyurt temizlik avcılar beylikdüzü esenyurt bahçeşehir silivri büyükçekmece esenyurt temizlik avcılar beylikdüzü esenyurt bahçeşehir silivri büyükçekmece esenyurt temizlik avcılar beylikdüzü esenyurt bahçeşehir silivri büyükçekmece esenyurt temizlik avcılar beylikdüzü esenyurt bahçeşehir silivri büyükçekmece esenyurt temizlik avcılar beylikdüzü esenyurt bahçeşehir silivri büyükçekmece esenyurt temizlik
Saral temizlik şirketi temizlik şirketi olarak ilçesi dahil olmak üzere istanbul il sınırları içerisinde tüm ilçe ve semtlere 7/24 keşif bedeli talep etmeden profesyonel temizlik şirketi hizmetleri ve işlemleri sunmaktadır. evlerinizde ve ofislerinizde buro ve işyeri temizliği okul temizliği hastane temizliği otel temizliği zemin temizliği halı temizliği dış cepe cam temizliği genel temizlik hizmeti sağlamaktadır. Temizlik şirketi ev ve ofis temizliğinin vazgeçilmez ilkeleri olan güvenirlilik ve titizliğe büyük önem vermektedir. Güvenilir hizmet anlayışımız ve koşulsuz müşteri mutluluğu ilkemizle hizmet vermekteyiz. () EV TEMİZLİGİ) ) VİLLA TEMİZLİĞİ) temizlik şirket() EV TEMİZLİGİ) ) VİLLA TEMİZLİĞİ)leri()Ev temizliği hizmetinde esas olan müşteriyle, hizmet veren firmanın uyumudur. Ev sahibinin mobilyaları, kişisel zevki ve hijyen ihtiyacı ile bizim profesyonel birikimimiz birleşmektedir.Ev temizliği hizmetleri; dayalı döşeli ev temizliği, tadilat sonrası ev temizliği, inşaat sonrası boş daire temizliği ve boş daire temizliği gibi gruplara ayrılmaktadır.Dayalı döşeli ev temizliği Temizlik yapılacak alan kontrol edilir, gerekli temizlik ürünleri ve ekip sağlanır.Mutfak, banyo, tuvalat, oda, salon, balkon, yerler, camlar, duvarlar, tavan; yani evin bütün kısımları gözden geçirilir.Mutfak temizliğinde; isteğe bağlı olarak dolapların içi boşaltılıp her bir ürün ayrı ayrı temizlenir; buzdolabı gibi temizliği zor olan beyaz eşyaların ve tüm beyaz eşyaların temizliği gerçekleştirilir; lavabo, eviye, tezgah temizlenir; duvarlar ve yerler silinir.Banyo ve tuvalet temizliğinde; tüm alan dezenfekte edilir; küvet, duşakabin, lavabo, klozet gibi mikrop olasılığı yüksek yerler özenle temizlenir; zamanla ya da dış etkenlerle sararan banyo aksanları beyazlatılır; fayanslar ilk günkü görünümü sağlar..
  • #3538931
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.