ataşehir sahibinden komple bayan kuaförü malzemeleri

ataşehir sahibinden komple bayan kuaförü malzemeleri

Marmara » İstanbul » Küçükbakkalköy
3.500₺
  • 3.500₺
    Marmara » İstanbul » Küçükbakkalköy
ataşehir sahibinden komple bayan kuaförü malzemeleri
 
ataşehir sahibinden komple bayan kuaförü malzemeleri ataşehir sahibinden komple bayan kuaförü malzemeleri ataşehir sahibinden komple bayan kuaförü malzemeleri ataşehir sahibinden komple bayan kuaförü malzemeleri ataşehir sahibinden komple bayan kuaförü malzemeleri ataşehir sahibinden komple bayan kuaförü malzemeleri
kapatmış oldugumuz kuaförümüzün ürünleridir. malzeme listemiz aşağıdadır. BANKO VE SANDALYESİ AGDA SEDYESİ 2 ADET AGDA MAKİNESİ 2 TEKLİ KONSERVE AGDA MAKİNESİ 1 ADET 3 LÜ KARTUŞLU KAŞ BIYIK TEZGAHI ve SANDALYELERİ ( beyaz ) 2 ADET SAÇ TEZGAHI 3 ADET VE SANDALYELERİ MOR ( 1 ADETİNİN AYNASI KIRIK ) YIKAMA SETİ CAM SEHPA BEKLEME SALONU İÇİN MANİKÜR ARABASI BOYA ARABASI MİZAMPLE BEKLEME KOLTUGU 2+1+1 BEYAZ BOYA LABARATUVARI 2 ÇEKMECELİ MALZEME DOLABLARI 4 ADET GRİ 3 ÇEKMECELİ MALZEME DOLABLARI 3 ADET BEYAZ 25 ADET HAVLU , 100LERCE AGDA SPATULASI, SOLİNGEN MAKAS, SOLİNGEN KIRIK MAKASI, TARAKLAR, PEDİKÜR TERLİKLERİ, SAÇ BOYAMA KAPLARI VE FIRTÇALARI, SAÇ YIKAMA VE KESME ÖNLÜKLERİ, BOYAMA ÖNLÜGÜ SPREY, KÖPÜK, TOZ ASAÇ AÇICI, SAÇ RENK KATALOGLARI, ŞEFFAF ELDİVENLER, TOKA, BİGUDİ MALZEMELERİ, SİMLER FÖN 1 ADET / BOYALAR / MAŞA / OKSİDAN / ORİEL VE KÜÇÜK EL ALETLERİ, 3 ADET ÇÖP KOVASI, MİSAFİR KIYAFET ASKISI. RESİM SAYISI KISITLI OLDUGUNDAN TAMAMINI YÜKLEYEMEDİM, DİLERSENİZ MAİL İLE TAMAMINI GÖNDEREBİLİRİM.
  • #3695942
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.