ARAÇ MOTOR PARÇALARI SIFIR 2. EL

ARAÇ MOTOR PARÇALARI SIFIR 2. EL

İstanbul / Maltepe / Yalı Mah.
5.000₺
 
Maltepe Alışverış ucuz Yalı Mah. Alışverış ilanları Yalı Mah. Alışverış fiyatları satıyorum Alışverış Maltepe
ÇEŞİTLİ ARAÇLARIN TİCARİ,OTOMOBIL,ARAZİ ARAÇLARI YEDEK PARÇALARI ÇIKMA VE SIFIR UYGUN FİYATLI OLARAK GARANTİLİ HİZMETİNİZE SUNMAKTAYIZ.HER MODEL ARACA SIFIR MOTOR,ŞANZUMAN MEVCUTTUR.

,,,,,,,,,,,,,,,,, TOPTAN VE PERAKENDE YEDEK PARÇA SIFIR MOTOR ŞANZUMAN MEVCUTTUR. İSTEYENE SIFIR VE 2. EL HER TÜRLÜ ARAÇ PARÇALARI MEVCUTTUR. HER TÜRLÜ ARAÇ KAPUT KAPI TAMPON ÇAMURLUK HER AKSAM FIRMAMIZ TARAFINDAN UYGUN FİYATLARDA SATIŞLARIMIZ VARDIR. HİZMETİNİZDEYİZ.

Motor bloğu,silindir kapağı, üst kapak (külbütör kapağı), emme manifoldu,egzoz manifoldu, karter. Hareketli motor parçaları: Piston, biyel kolu, krank mili, eksantrik (kam) mili, supaplar (emme ve egzoz). Motor Bloğunda: Piston, silindir, biyel kolu, krank mili gibi parçalar sıfır ve ikinci el olarak satışlarımız vardır.

Alfa Romeo,Aston Martin,Audi,Bentley,BMV,Bugatti,Buick,Ca dillac,Chery,Chevrolet,Chrysler,Citroen, Dacia,Daevoo,Daiatsu,Dodge,Ferrari,Fiat, Ford,Geely,Honda,Hyundai,İnfınıtı,Is uzu,İveco,Jaguar,Jeep,Kia,Lada,Lamborgh ini,Lancia,Land Rover,Lexus,Lingoin,Lotus,Maserati,Mazda ,McLaren,Mercedes Benz,Mini,Mitsubishi,Nissan,Opel,Peugeot ,Porsche,Proton,Renauld,Rolls Royce,Rover,Saab,Sead,Skoda,Ssangyong,Su baru,Suziki,Tata,Tofaş,Toyota,Volksvage n,Volvo ARAÇLARIN HER TÜRLÜ MALZEMELERİ FİRMAMIZ TARAFINDAN TEMİN EDİLİR.
  • #4542412
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Diğer her şey
  3. İstanbul
  4. Maltepe
  5. Yalı Mah.
  • FIRSAT Kaset Tipi Klima 24000 BTU/h A++ LCQ71U Klima

    FIRSAT Kaset Tipi Klima 24000 BTU/h A++ LCQ71U Klima Nominal Soğutma Kapasit ...

  • Kazak örme makinası arıyorum

    Desenli kazak örme makinası arıyorum.elinde olanlar iletişime geçerse sevinirim ...

  • Borçlu şirket devredenler besyuzotuzdokuz ucyuzyirmiiki onaltı 59

    Borçlu sirket alinir besyuzotuzdokuz ucyuzyirmiiki onaltı 59 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.