antalyada devren pizza salonu okul yanı... kira 300 tl

antalyada devren pizza salonu okul yanı... kira 300 tl

Akdeniz » Antalya » Antalya
25.000₺
  • 25.000₺
    Akdeniz » Antalya » Antalya
antalyada devren pizza salonu okul yanı... kira 300 tl
 
antalyada devren pizza salonu okul yanı... kira 300 tl antalyada devren pizza salonu okul yanı... kira 300 tl antalyada devren pizza salonu okul yanı... kira 300 tl antalyada devren pizza salonu okul yanı... kira 300 tl antalyada devren pizza salonu okul yanı... kira 300 tl antalyada devren pizza salonu okul yanı... kira 300 tl
Kira 300 TL Okul Yanında Lüx Semtte Bulunan Pizza Salonumuz Devredilecektir.. Sadece okul yakını değil, bulunduğu konum itibari ile hem yol müşterisi hem de kayıtlı paket müştersi mevcuttur.. Yukarıdaki Fiyata itiraz etmeden devaralan akıllı yatırımcıya 3 ay boyunca + Çevre + İş Hakkında Bilgi + Pazarlama ve yeni müşteri kazanma + Paket Servis bölgeleri + Ucuz Maliyetli Reklam + yemeksepeti üyeliği kullanımı + web site yönetimi ve webden gelen müşterilere online cevap + mevcut müşterilerin adresleri ve nasıl pizza beğendikleri + okullarla toptan pizza anlaşmaları + işyerlerine satışlar + pizza ile birlikte satılan fast-food tarzı ürünlerin hijyenik, hızlı ve lezzetli yapımı + ve bu işe dair daha bir çok konularda sanki birlikte çalışıyormuş gibi yardım edilecektir (Gün de 8 saat) Dükkanda mevcut eşyalar: 1 adet pizza fırını elektrikli (3 fazlı) 2 gözlü 9 takım masa sandalye (ön tarafı geniş özel alana sahip olduğu için masaların çoğaltılması önerilir) 3 adet dolap 1 derin dondurucu 1 elektrikli çay kazanı (135 çay kapasitesi) 1 adet elektrikli endüstriyel tost makinesi (ayavlık tostu'na uygun) 1 adet plate 1 adet bulaşık makinesi çok mikarda pizza kutuları (çeşitli boylarda) Pizza servis tabak ve tahtaları çay kahve bardak fincan takımları servis çatal bıçak takımları el ilanları + magnetler 1 adet bilgisayar 1 adet yazıcı internet aboneliği mevcut + yemeksepeti kurumsal üye işyeri üyeliği + web sitesi 1 adet hızlı elektrikli bisiklet + 1 adet motor daha saymadığımız birçok şey..
  • #3621875
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.