antalya alanya lux apart otel

antalya alanya lux apart otel

Akdeniz » Antalya » Mahmutlar
140₺
  • 140₺
    Akdeniz » Antalya » Mahmutlar
antalya alanya lux apart otel
 
antalya alanya lux apart otel antalya alanya lux apart otel antalya alanya lux apart otel antalya alanya lux apart otel antalya alanya lux apart otel antalya alanya lux apart otel
apart suite otelimiz denize sıfır doga manzarası ve deniz manzaralı bu dairelerimiz balkonunda denizi ve dogayı görur tamamen aileye yönelik ev rahatlıgı aratmayacak 2 oda 1 buyuk salon ve 1 banyo wc amerikan mutfaga sahiptir dairelerimizin kullanılan esyaları tamamen sıfır birinci kalite tv plazma 32 ekran vestel merkezi sistem uygulamaktadır restaurantımız alacard sistemiyle calışmaktadır rezervasyon yapmak icin lutfen arayın..... () dairelerimizde 1 adet cift kişilik 2 adet tek kişilik yatak bulunuyor ve 2 adet çekyat bulunmaktadır daire başı gunluk 140 ila 155 tl arası ..?
  • #2634663
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.