ankarada uğurlu emlak'tan satılık daireler

ankarada uğurlu emlak'tan satılık daireler

İç Anadolu » Ankara » Mamak
120.000₺
  • 120.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Mamak
ankarada uğurlu emlak'tan satılık daireler
 
ankarada uğurlu emlak'tan satılık daireler ankarada uğurlu emlak'tan satılık daireler ankarada uğurlu emlak'tan satılık daireler ankarada uğurlu emlak'tan satılık daireler ankarada uğurlu emlak'tan satılık daireler ankarada uğurlu emlak'tan satılık daireler
dairemiz ankara mamak tuzluçayır tıp fakültesi cad.2'inci kat enüstün 1 altı güney batı cepheli sabah akşam güneş bütün odalarda kombili bir yıllık bina net 120 m'dir.3+1 balkonlu yeni bina salon, odalar beyaz özel birinci sınıf laminant parke mutfak, koridor, wc komple fayans pencereler, çiftcam ısı yalıtımlı kullanılan bütün malzemeler 1 sınıf masrafsız full bir dairedir. Çelik kapılı. İSKANLI KREDİYE UYGUN tuzluçayırda bulunan BİM'İN Hemen altı.çok kullanışlı odalar büyük.
  • #2651667
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.