ankarada şok fiyata sahibinden pekines

ankarada şok fiyata sahibinden pekines

İç Anadolu » Ankara » Ankara
750₺
  • 750₺
    İç Anadolu » Ankara » Ankara
ankarada şok fiyata sahibinden pekines
 
ankarada şok fiyata sahibinden pekines ankarada şok fiyata sahibinden pekines ankarada şok fiyata sahibinden pekines ankarada şok fiyata sahibinden pekines ankarada şok fiyata sahibinden pekines ankarada şok fiyata sahibinden pekines
Pet Shoplarda 1500 tl ye satılan oğluma 750 tl istemekteyim. Çin Hanedanı'nın Yasak Şehrinden dünyaya yayılan binlerce yıldır insanlarla aynı evi paylaşan Çin hanedanınca kutsal sayılan bu köpeklerin en belirgin özelliği ev içinde havlama özellikleri olmamaları ve diğer köpekler gibi çok fazla sokağa çıkarmaya ihtiyaç duymamalarıdır. Anne köpeğimin doğurduğu 3 köpekten elimde kalan son yavrudur bu fırsatı kaçırmayın. ŞEVKET Not:Pet Shoplara veya buna benzer diğer hayvan ticareti yapan kuruluşlara kesinlikle verilmeyecektir. Önemle duyurulur.
  • #3741334
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.