ankarada kamuda çalışan mühendis kadınını-eşini arıyor...

ankarada kamuda çalışan mühendis kadınını-eşini arıyor...

İç Anadolu » Ankara » Aydınlıkevler
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Aydınlıkevler
ankarada kamuda çalışan mühendis kadınını-eşini arıyor...
 
ankarada kamuda çalışan mühendis kadınını-eşini arıyor... ankarada kamuda çalışan mühendis kadınını-eşini arıyor... ankarada kamuda çalışan mühendis kadınını-eşini arıyor... ankarada kamuda çalışan mühendis kadınını-eşini arıyor...
Arkadaşlar merhaba; Bu siteye daha önce ilan verdim ama maalesef hiç aradığım özellikte bayan karşıma çıkmadı. Eğitim düzeyi, aile yaşantısı ve kültürü yüksek bir hanımefendi karşıma çıkmadı. Nedense hep çalışmayan, dul yada farklı amacı olanlar ilanıma yanıt verdi. Bir de yurtdışından ulaşan ve çağrı atıp kapatanlar... Artık bunaldım bunlardan. Tamam; herkesin kısmeti vardır, herkese saygı duymak lazım ama ben kriterlerimi sıraladım hanımlar... Aradığım özellikte değilseniz şansınızı bende denemeyiniz. Hadi biraz kendimden bahsedeyim; 28 yaşında, Ankara'lı ve kamu kurumunda çalışan hiç evlenmemiş, 1, 78 boyunda, sportif görünümlü ve 77 kiloda; inançlı, modern düşünen, kültürlü ve entelektüel bir beyefendiyim. Yüksek lisans yapmış, tez döneminde olan bir mühendisim. Aradığım özellikler sadece iyi bir aile kızı olması, örgün fakülte bitirmiş kariyer meslek mensubu ve iyi bir işi, geliri olan bir hanım olmasıdır. Çünkü ben de iyi gelir sahibi, iyi iş sahibiyim. Bu zamanda çift maaş ve sorumlulukları paylaşmak çok mühim. Umarım herkes gönlündeki insanı bulur ve mutluluğa ulaşır. Tabi mesafeli ilişki düşünmüyorum ama gönlümüz ve mantığımız uyduğu takdirde mutlu etmek için samimiyetle çaba gösteririm. Çünkü; yaşamımın parlak dönemini eğitimimle, geleceğimi kurtarmakla sarf ettim, hayatımda uzun süreli kimse olmadı ve aşk/sevgi istiyorum. Bana ulaşıp kendinizi tanıtmanızı rica ederim, siz de böylece beni tanıma fırsatı bulursunuz. Samimi, yalansız ve dürüstçe bir başlangıç istiyorum ve ben artık evlilik yolunda ilerlemek istiyorum. Herkese mutlu yaşam dileğiyle, Ergin Bey.
  • #3488764
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.