ankarada 1aylık yavru süs köpeği ÇITIRımı satıyorum

ankarada 1aylık yavru süs köpeği ÇITIRımı satıyorum

İç Anadolu » Ankara » Sincan
550₺
  • 550₺
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
1/5
ankarada 1aylık yavru süs köpeği ÇITIRımı satıyorum
 
ankarada 1aylık yavru süs köpeği ÇITIRımı satıyorum ankarada 1aylık yavru süs köpeği ÇITIRımı satıyorum ankarada 1aylık yavru süs köpeği ÇITIRımı satıyorum ankarada 1aylık yavru süs köpeği ÇITIRımı satıyorum ankarada 1aylık yavru süs köpeği ÇITIRımı satıyorum
ankara sincanda kendi evimde beslemekteyim binada oturduğum için iki köpeğe birden bakması zor oluyor. mayıs ayında doğmus olup adı ÇITIR dır. kendisi çok özel bir köpektir. süs köpeğidir en küçük boydur ve büyümez çok akıllıdır her laftan anlar çok şirindir.beyaz renktedir. bir bütün ekmek kadar büyüklüğü vardır daha fazla büyümez sahibine çok sadıktır. fiyatta pazarlık payı vardır. gercekten alıcı olan arkadaslar arasın. resimlerdeki çoklu resimde en üstte ikinci resim Çıtırın annesi pamuktur. Diğer resimlerin hepsi çıtıra aittir.
  • #3484675
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.