ankara sincanda lüks devren kiralık kuaför ve güzellik salonu

ankara sincanda lüks devren kiralık kuaför ve güzellik salonu

İç Anadolu » Ankara » Sincan
55.000₺
  • 55.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Sincan
ankara sincanda lüks devren kiralık kuaför ve güzellik salonu
 
ankara sincanda lüks devren kiralık kuaför ve güzellik salonu ankara sincanda lüks devren kiralık kuaför ve güzellik salonu ankara sincanda lüks devren kiralık kuaför ve güzellik salonu ankara sincanda lüks devren kiralık kuaför ve güzellik salonu ankara sincanda lüks devren kiralık kuaför ve güzellik salonu ankara sincanda lüks devren kiralık kuaför ve güzellik salonu
ANKARA SİNCAN MERKEZDE SÜPER LÜKS KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONU BAŞKA İLE TAŞINILDIĞINDAN DOLAYI DEVREN KİRAYA VERİLECEKTİR. HERŞEYİ İLE LÜKS DEKOR YAPILMIŞ, TABELASI VE IŞIKLANDIRMASI İLE 75.000 TL MASRAF YAPILAN SALONUMUZ ZARARINA DEVREDİLECEKTİR. BUZDOLABINDAN LCD TV YE, KLİMALI BEKLEME SALONUNDAN ZAYIFLAMA CİHAZINA KADAR HERTÜRLÜ İHTİYACINIZI GİDERECEK OLAN SALONDA LÜKS BANKO, 1. SINIF CİLT BAKIM CİHAZI, AĞDA VE SİR AĞDA ÜNİTESİ, 1 PROFESYONEL SEDYE, 3 NORMAL SEDYE, 1 PROFESYONEL TABURE, 1İ SALONDA OLMAK ÜZERE 2 KLİMALI ODA, ZAYIFLAMA ÜNİTESİ, ISI BATTANİYESİ, 1 BUZDOLABI, LÜKS YAPILMIŞ MUTFAK VE OCAK. KISACASI HERŞEYİYLE SÜPER LÜKS, FULLLL VE KULLANIMA HAZIR.
  • #2243374
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.