amerikan panel kapıda kampanya ve taksit imkanı

amerikan panel kapıda kampanya ve taksit imkanı

Marmara » İstanbul » Ümraniye
230₺
  • 230₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
amerikan panel kapıda kampanya ve taksit imkanı
 
amerikan panel kapıda kampanya ve taksit imkanı amerikan panel kapıda kampanya ve taksit imkanı amerikan panel kapıda kampanya ve taksit imkanı amerikan panel kapıda kampanya ve taksit imkanı amerikan panel kapıda kampanya ve taksit imkanı amerikan panel kapıda kampanya ve taksit imkanı
AMERİKAN PANEL KAPIDA KAMPANYA VE KALİTELİ İŞÇİLİK ÜCRETSİZ KEŞİF TAKSİT İMKANLARIYLA HİZMETİNİZDEYİZ www.elesyapi.com iletisim@elesyapi.co m Evinizin eski kapılarını şık modern görünümlü hafif ve dayanıklı Amerikan panel kapılarla değişelim.Uygun fiyat kaliteli işçilik ve ücretsiz keşifle İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında hizmet vermekteyiz. Kredi kartına ve senetle taksit olanağımız vardır Amerikan Panel Kapı modellerimiz Türkiye'de ve Yurtdışında en çok beğenilen 1.Sınıf kapı yüzeyleri kullanılarak hazırlamıştır. İç Kısımlarında Doğal Olarak Kurutulmuş ve fırınlanmış Finger Joint Köknar Serenler Kullanılmaktadır. Yine İç Kısımda 1.Sınıf, 20 Ton Mukavemetli İtalyan Craft Petek Kullanılmaktadır. Müşterimizin isteğine göre kapılar düz renkli yani Beyaz, Açık Krem, Bordo, Koyu Kahve olarak hazırlanabildiği gibi, eskitme tekniğiyle; Meşe Patine, Ceviz Patine, Maun Patine, Krem Patine gibi renklerle de imal edilebilmektedir. ELES YAPI ailesi olarak; Mesleğimize duymuş olduğumuz saygımızdan taviz vermeden; siz değerli müşterilerimize kaliteli ve güvenli hizmet sunmaktan dolayı büyük bir onur ve gurur içerisindeyiz.Bizler için önemli olan unsur müşteri memnuniyetidir.Sizlerin beğeni ve isteklerinize uyan, dekorasyonunda ve yapım aşamasında sizlerinde en doğal hakkınız olarak söz sahibi olabilmeniz için tüm imkânlarımızı yine siz değerli müşterilerimize sunuyoruz. Deneyimli elemanlarımızın son derece ustaca ve titizlikle çalışmalarının sonucu olarak ürünlerimizi, müşterilerimize tam zamanında sunmayı gaye edinmekteyiz. Biz ELES YAPI Ailesi olarak her zaman sizden gelen önerileri dikkate alarak en iyi şekilde hizmet vermek için çalışıyoruz.Sizlere bir telefon kadar yakınız Hizmetlerimiz: - Kartonpiyer - Boya & Alçı - Asma Tavan & Alçıpan işleri - Parke - Seramik - Tesisat (Elektrik & Su) BİZE UĞRAMADAN KAPI YAPTIRMAYIN.
  • #3355439
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.