AMBALAJ PARÇALAMA VE AYRIŞTIRMA

AMBALAJ PARÇALAMA VE AYRIŞTIRMA

İstanbul / Esenyurt / Cumhuriyet Mah.
 
AMBALAJ PARÇALAMA VE AYRIŞTIRMA AMBALAJ PARÇALAMA VE AYRIŞTIRMA AMBALAJ PARÇALAMA VE AYRIŞTIRMA AMBALAJ PARÇALAMA VE AYRIŞTIRMA AMBALAJ PARÇALAMA VE AYRIŞTIRMA
Ambalaj Parçalama ve Ayrıştırma Ünitelerimiz, son tüketim tarihi geçmiş, un, çay, kuru bakliyat vb. gibi gıda ürünlerinin ambalajından ayrıştırılması için özel olarak tasarlanmıştır. Ünitenin çalışma prensibi şöyledir; Ürünler, giriş haznesine boşaltılarak, konveyör vasıtası ile kırıcıya aktarılır. CS-Serisi ambalaj parçalama makinemizden geçerek ürün ve ambalaj birbirinden ayrıştırılır. Bu işlem sonrasında malzemeler, parçalayıcıya akuple olan döner eleğe giriş yapar. Malzemeler döner elek içerisinde bulunan helezon kanallar vasıtası ile ilerledikçe elekten geçerek alt kısmında bulunan helezon konveyör kanalına düşer. Böylece ürünlerin dışarı aktarımı sağlanır. Elekten geçemeyen ambalajlar ise çıkış noktasına ulaştıklarında boşaltma kanalına yönlendirilerek çıkış yapar.

Atığa göre çeşitli tambur tahrik sistemlerimiz mevcuttur. Tambur hızı kumanda panelinden ayarlanabilir. Opsiyonel olarak elek üzerinde döner temizleme fırçası ile elek tıkanmalarını önler. Makine servis ve bakımında hızlıca müdahale gerçekleştirilir. Farklı kapasitelerde ambalaj parçalama ayrıştırma üretimlerimiz mevcuttur. Verimli teknoloji ve enerji özellikle sürekli çalışan makineler için önemlidir. MT teknolojisi, minimum enerji sarfiyatı ve maksimum performansı mümkün kılar.

Ambalaj parçalama makinesi

Sökülebilir elek tasarımı

Helezon konveyör ile boşaltma

Elek temizleme için döner fırça

Konveyör ile besleme (Opsiyonel)

Paslanmaz çelik tasarım (Opsiyonel)

Farklı kapasitelerde üretim

Detaylı bilgi için mühendislerimizle iletişime geçiniz
  • #4496871
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Servis ve Hizmetler
  2. Diğer Servis ve hizmetler
  3. İstanbul
  4. Esenyurt
  5. Cumhuriyet Mah.
  • SIVI-KATI DÖNER ELEK AYRIŞTIRICI

    Sıvı Katı Ayrıştırma Döner Tambur Makinelerimiz, gelişmiş bir sıvı-katı ayrıştır ...

  • 14.1. BİYOGAZ TESİSİ

    Yenilenebilir enerjilerin gittikçe artarak önem kazandığı bilinmektedir. Hayvan ...

  • SPK-ATIK SU KANAL ÖĞÜTÜCÜ DİSK ELEK

    SPK-Serisi Atık Su Kanal Öğütme Disk Elek Makinelerimiz, atık su arıtma tesisler ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.