alman kurdu scrli (yavru)

alman kurdu scrli (yavru)

Karadeniz » Bartın » Amasra
300₺
alman kurdu scrli (yavru)
 
alman kurdu scrli (yavru) alman kurdu scrli (yavru) alman kurdu scrli (yavru) alman kurdu scrli (yavru) alman kurdu scrli (yavru) alman kurdu scrli (yavru)
Bu ilanı verdiğimde daha 14 gün oldu doğalı, 05434203092 adlı numaradan bana ulaşabilir ve ayrıntıları konuşabiliriz... coğunlukla iş köpeği olarak kullanılan Alman çoban köpeği korkusuz, dikkatli ve zekidir. Cesur, neşeli, itaatkar ve öğrenmeye heveslidir. İnanılmaz sadakati ve cesareti ile tanınır. Kendinden emin bir sukünete sahiptir; ancak asla düşmanca değildir. çok yüksek öğrenme kapasitesi vardır. Alman çoban köpekleri aileleri ile birlikte olmaktan büyük keyif alırlar; ancak yabancılara karşı mesafelidirler. Bu ırk ailesiyle olmaya gereksinim duyar ve uzun süre yanlız bırakılmak istemez. Sadece gerektiğinde havlar. Alman çoban köpeklerinin oldukça gelişmiş koruma güdüleri vardır, bu nedenle aşırı korumacı olmaması için dikkatle ve özenle diğer insan ve hayvanlarla genç yaşta sosyalleştirilmelidir. İnsana karşı sergilenen saldırganlık dikkatsiz üretim ve eğitim nedeniyledir. Dikkatli üretilmiş ve eğitilmiş dengeli bir köpek diğer ev hayvanları, çocuklarla ve ailesiyle güvenilirdir. Kısacası tam görev köpeğidir
  • #1837018
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Antalyada 3 aylık terrier yavrusu

    Antalya da 3 aylık Terrier yavrusu köpeğime yeni bir sahip arıyorum. Bendeki tüm ...

  • ***** CANE CORSA YAVRULARI - BURSA *****

    Müşterilerimize yavruların anne-babalarını görebilme ve anne altından yavrular s ...

  • Bulgaristan Deliorman Kangalları

    Bulgaristan Deliorman Kangal çifliğinden Malaklı ve Kangal yavruları 5, 7, 8 ayl ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.