alarmlı kilit borelli, scooter, bisiklet, motosiklet için - 21, 90TL

alarmlı kilit borelli, scooter, bisiklet, motosiklet için - 21, 90TL

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
21,90
  • 21,90
    İç Anadolu » Ankara » Çankaya
alarmlı kilit borelli, scooter, bisiklet, motosiklet için - 21, 90TL
 
alarmlı kilit borelli, scooter, bisiklet, motosiklet için - 21, 90TL alarmlı kilit borelli, scooter, bisiklet, motosiklet için - 21, 90TL
ŞOK FİYAT!!! Borelli marka alarmlı kilit.Motorsiklet, scooter ve bisiklet bağlamak için alarmlı kilit.Ürün ambalajında, sıfırdır. İlk kilitlemede normal kilit. İkinci kilitlemede alarma geçmektedir. Ürün nikelaj kilit başlıdır, kalın halata sahiptir. Piyasa değeri 40-50 tl arasında değişmektedir. * Borelli LK 315 Alarmlı Halat Kilit * Uzunluk: 130 cm * Kalınlık 2, 2 cm * Ses Gücü : 93 DB * Çelik Örgü Halat * 2 Aşamalı Kurulum * 1.aşamada Alarm Devre Dışıdır * 2. Aşamada Hem Kilit Hemde Alarm Devrededir. * Özel Kopyalanamaz Anahtar Sistemi * 2 Adet Anahtar * Alarm Devredeyken Pil Harcamaz * Paslanmaz Krom Kaplama * Kesilmeye Karşı Dayanaklı * örgü halat, pvc kaplı, darbelere dayanıklı. * Suya dayanıklıdır kendi motorumda da kullanıyorum. Motorum yaklaşık 1 hafta dışarıda kaldı, o kadar yağmurun altında alarm hala devrede ve sapasağlamdı. KULLANIMI: Çift kademeli kilit sistemi mevcuttur. ilk kademede sadece kilit devreye girer, alarm çalmaz ikinci kademeye anahtarı çevirerek geçersiniz dıt diye bir ses gelir ve alarm da devreye girer. alarm devreye girdikten 15 saniye sonra aktif hale gelir. hareket ettirildiğinde ya da zorlama olduğunda 5 sn devam ederse, ikinci hareket ya da zorlama olursa ötmeye başlar. ötmeye başladıktan 35 saniye süresince hareket etmezse alarm otomatik olarak susar ve aktif halde kalır. Ayrıca pili zayıfladığında dıt dıt şeklinde öterek uyarı verir.
  • #2256996
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.