akçakoca'da devren satılık 3 katlı lokanta

akçakoca'da devren satılık 3 katlı lokanta

Karadeniz » Düzce » Akçakoca
70.000₺
  • 70.000₺
    Karadeniz » Düzce » Akçakoca
akçakoca'da devren satılık 3 katlı lokanta
 
akçakoca'da devren satılık 3 katlı lokanta akçakoca'da devren satılık 3 katlı lokanta akçakoca'da devren satılık 3 katlı lokanta akçakoca'da devren satılık 3 katlı lokanta akçakoca'da devren satılık 3 katlı lokanta
lokantamız 15 yıldır akçakocalılara hizmet vermektedir. müşteri potansiyelimiz oldukça yüksektir ancak eşimle işlettiğimiz lokantamızı sağlık problemlerimiz nedeniyle satmak istiyoruz. akçakoca şehir merkezinde liman girişi mevkiinde üç katlı, deniz manzaralı terası vardır. Yemek Salonu 55 mt kare olup Sulu yemek, ızgara, pide, lahmacun, kebap yapılmaktadır. Taşbaşı ve ocakbaşı vardır. 8 adet yemek masası, 6 adet buzdolabı, 1 adet sulu yemek tezgahı, 1 adet klima, 1 adet döner ocağı mevcuttur. dilendiğinde cafeye çevrilebilir.kira bedelinin düşük olmasıda tercih sebebidir.Uzun vadeli yatırım düşünenler için kaçırılmayacak bir fırsattır.ayrıca müşteri potansiyelinin dağılmaması için her türlü yardıma da hazırız.
  • #2518958
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.