acill satılık çiftlik höyük balık havuzlu

acill satılık çiftlik höyük balık havuzlu

Ege » Afyonkarahisar » Çay
1.000.000₺
  • 1.000.000₺
    Ege » Afyonkarahisar » Çay
acill satılık çiftlik höyük balık havuzlu
 
acill satılık çiftlik höyük balık havuzlu acill satılık çiftlik höyük balık havuzlu acill satılık çiftlik höyük balık havuzlu acill satılık çiftlik höyük balık havuzlu acill satılık çiftlik höyük balık havuzlu acill satılık çiftlik höyük balık havuzlu
Çiftliğim tam 23.500m2 olup 560m2 si kapalı alandır (ev, ahır, samanlık) ve ek olarak : Telefon: - HASTALARINA 25x6 m2 büyüklüğünde 2 balık havuzu (aynalı sazan 2-3 tür farklı balık)... - HÖYÜK DİBİ mevkiğinde bulunmaktadır... - 40 tokalık ahır, - şahsi hidrofor - Günısı - 500mlik yağmurlama tesisi ( elektrikli santrafiş. boruları dahil) - 380v yüksewk enerji - 500m anayola 5km Çay merkeze uzaklığı ( AFYON-KONYA Karayolu üstü ) FİYAT TELEFONDA (Telefon:) KONUŞILACAKTIR . (Pazarlık sünnettir :)) ARSAM VE ÇİFTLİĞİM MEVKİ VE YER OLARAK SANAYİ BİNASI KURULMAYA MÜSAİTTİR. İLGİLENENLERE DUYRULUR...!!! Telefon:
  • #3923816
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.