acil devren satılık market yüksek cirolu kaçırmayın....

acil devren satılık market yüksek cirolu kaçırmayın....

İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
20.000₺
  • 20.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Etimesgut
acil devren satılık market yüksek cirolu kaçırmayın....
 
acil devren satılık market yüksek cirolu kaçırmayın.... acil devren satılık market yüksek cirolu kaçırmayın.... acil devren satılık market yüksek cirolu kaçırmayın.... acil devren satılık market yüksek cirolu kaçırmayın.... acil devren satılık market yüksek cirolu kaçırmayın.... acil devren satılık market yüksek cirolu kaçırmayın....
marketimiz 15 20 m2 civarında olup çok güzel müşteri potansiyeline sahiptir.yanımızda iş yerleride coktur kahvehane, idda bayi, ganyan bayi.bayan kuaforu, anlıycağınız tam işlek bir caddedir.marketimiz tam otobüs geçiş güzergahı olup durak hemen karsımızdadır.sabhaları durak tıka basa oluyor.dükkanın içinde malzeme full çakılıdır.iş yapamadığımından dolayı satmıyorum.taşınmadan dolayı satıyorum başka biryere taşınıcam yoksa dükkanımı cok sevıyorum malum arabada olmayınca taşınacagım yerden dükkana gelmek cok zor olur.kahvehanede lig tv yayınıda vardır.maç günleride iki kişi yetişemiyoruz okadar dolu oluyor market:)gelin görün kendiniz karar verin ben ne kadar konussamda boş.ama kaçırmayın derim sonra üzülürsünüz:)dosta gitmesini ve kazanmasını gercekten isterim.alıcıya şimdiden hayırlı olsun.
  • #3022839
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.