acil avcilar cihangirde esyali kiralik oda

acil avcilar cihangirde esyali kiralik oda

Marmara » İstanbul » Avcılar
300₺
  • 300₺
    Marmara » İstanbul » Avcılar
acil avcilar cihangirde esyali kiralik oda
 
acil avcilar cihangirde esyali kiralik oda acil avcilar cihangirde esyali kiralik oda acil avcilar cihangirde esyali kiralik oda
Avcilar cihangirde metrobuse yakin . Gelisim universitesi ve pelikan alisveris merkezine yakin.Evde herhangi kural misafir sorunu sigara alkol sorunu yoktur sonucta bekar evi kirasiniverdikten sonra istediginiz gibi kalabilirsiniz. 21 yasinda sinema bolumu ogrencisiyim evi bende yeni tuttum ve haliyle ev sahibi depozito istedi bende ilk iki aylik kiraya boboldurdum evde 3 kisi kalicak herkesin kendi odasi hazir ilk iki ay kisi basi 500 tl dusuyor daha sonra 300 tl faturalarda apartmanda ortak oldugu icin az geliyor acil oldugu icin hemen yerlesicek arkadaslar arasin esyalari ve tenizligi kendim temin ettim valizini alip gelsin tertemiz yeni ev .
  • #3932817
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.