Yurt dışından İmperial Pekinez Yavruları Satışta

Yurt dışından İmperial Pekinez Yavruları Satışta

Marmara » İstanbul » Kadıköy
Görüşülür
Yurt dışından İmperial Pekinez Yavruları Satışta
 
Yurt dışından İmperial Pekinez Yavruları Satışta Yurt dışından İmperial Pekinez Yavruları Satışta Yurt dışından İmperial Pekinez Yavruları Satışta Yurt dışından İmperial Pekinez Yavruları Satışta Yurt dışından İmperial Pekinez Yavruları Satışta Yurt dışından İmperial Pekinez Yavruları Satışta
Merhabalar. Yaklaşık 1, 5 sene önce Çinden özel olarak getirtiğimiz ve yaklaşık maliyeti 7 bin doları bulan İmperial Pekinez cinsi köpeklerimizin ilk yavruları satıştadır. Yavrular 1.10.2010 doğumlu olup 45 günden önce kesinlikle verilmeyecektir. İlk yavruları olması itibariyle 3 tane yavru doğmuş ve çok fazla süt emebildikleri için hepside sağlıklıdır.Bu yavrulardan bir tanesi doğuştan kuyruksuzdur ve özellikle kuyruksuz süs köpeği isteyen bir arkadaşa satılmıştır.Elimizde bir dişi ( koyu renk olan) ve erkek (açık renk olan) mevcuttur.Surat şekilleri tüy yapısı ve kalıpları babayla birebirdir.(İlk 4 resim erkek köpeğimiz sonraki koyu renk olan köpeğimiz dişimizdir) Açık renk olan erkek, tüy rengi olarakta babanın kopyasıdır. (Erkek köpeğimizde bize geldiğinde aynı şekildeydi) Köpeklerimizin teslimatı sadece İstanbulda yapılmaktadır.Uyutup gönderim KESİNLİKLE SÖZ KONUSU DEĞİLDİR. Almak isteyen arkadaşlar biraz zahmete malesef katlanmak zorundalar. Özenle evimizde baktığımız köpeklerimizin yavrularını aldıktan sonra eğerki herhangi bir sebepten dolayı bakamıyorsanız yada vermek istiyorsanız geçerli bir sebebiniz varsa geri alma garantisini isterseniz bir sözleşmeyle imza altına alabiliriz. Barınağa yada sokağa bırakılmasından daha iyidir. Köpeklerimiz isterseniz beraber sizin belirleyebileceğiniz bir veterinerde sağlık kontrolunden geçtikten ve ırk konusunda bilgi aldıktan sonra teslim edebiliriz.Dilerseniz kendi veterinerimizdende konu hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.Köpeklerimiz verilmeden önce ilk aşıları yapılmış parazit tedavileri bitmiş ve uluslararası sağlık karneleri çıkartılmış bir şekilde teslim edilecektir. İrtibat için 0543-232-03-20 den günün her saati ulaşabilirsiniz. Dilerseniz Anne baba ve Yavruların detaylı Fotolarına Süs Kpeği Hayranları Fan Sayfasından ulaşabilirsiniz. http://www.facebook.co m/pages/Sus-Kopegi-Hayranlari/1274269539 81613 Teşekkürler Saygılarımla..
  • #2337902
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık fransız buldog yavru istanbul beşiktaş

    FRENCH BULLDOG’U TANIYALIM; Cesur, hareketli, dengeli, duygulu ve zekidir ...

  • satılık ingiliz cocker istanbul beşiktaş

    ENGLISH COCKER’I TANIYALIM; İngiliz Cocker Spaniel, dayanıklı, enerjik, m ...

  • satılık ingiliz buldog yavru istanbul

    ENGLISH BULLDOG’U TANIYALIM; Evde uyuması gereken, iyi huylu bir köpektir ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.