Yozgatda 30 adet kuzu 30 adet koyun 21750 tl.

Yozgatda 30 adet kuzu 30 adet koyun 21750 tl.

İç Anadolu » Yozgat » Yozgat
21.750₺
Yozgatda 30 adet kuzu 30 adet koyun 21750 tl.
 
Yozgatda 30 adet kuzu 30 adet koyun 21750 tl. Yozgatda 30 adet kuzu 30 adet koyun 21750 tl. Yozgatda 30 adet kuzu 30 adet koyun 21750 tl. Yozgatda 30 adet kuzu 30 adet koyun 21750 tl.
30 ADET KUZU 30 ADET KOYUN 21750 TL. YOZGATTA KANGAL CİNSİ 30 ADET KUZU 30 ADET KOYUN TOPLAM 60 HAYVAN 21750 TL. HAYVANLAR 7/24 YAYLIM(MERA)DALAR. SAĞLIKLI AŞILARI YAPILDI. DEVAMLI OLARAK DOĞUM YAPIYORLAR. KOÇLARIMIZI AYIRMIYORUZ. EĞER İYİ BİR BAKIM OLURSA YILDA EN AZ 2 KUZU ALABİLİRSİNİZ. TABİKİ ALLAH İZİN VERİRSE… ALAN ARKADAŞLARA HAYIRLI OLSUN. ALLAH HAYIRLI HELAL KAZANÇLAR VERSİN. Rızkın onda dokuzu ticaret ve cesarettedir. Evet başta inek ve deve ve keçi ve koyun olarak süt fabrikaları olan vâlidelerin memelerinde, kan ve fışkı içinde bulaştırmadan ve bulandırmadan ve onlara bütün bütün muhalif olarak hâlis, temiz, safi, mugaddi, hoş, beyaz bir sütü koymak; ve yavrularına karşı o sütten daha ziyade hoş, şirin, tatlı, kıymetli ve fedakârane bir şefkati kalblerine bırakmak; elbette o derece bir rahmet, bir hikmet, bir ilim, bir kudret ve bir ihtiyar ve dikkat ister ki; fırtınalı tesadüflerin ve karıştırıcı unsurların ve kör kuvvetlerin hiçbir cihetle işleri olamaz. İşte böyle gayet mu'cizeli ve hikmetli bu san'at-ı Rabbaniyenin ve bu fiil-i İlahînin, umum rûy-i zeminde, yüzbinlerle nevilerin, hadsiz vâlidelerinin kalblerinde ve memelerinde aynı anda, aynı tarzda, aynı hikmet ve aynı dikkat ile tecellisi ve tasarrufu ve yapması ve ihatası, bedahetle vahdeti isbat eder… Helâl dairesi geniştir, keyfe kâfi gelir. Harama girmeye hiç lüzum yoktur. Feraiz-i İlahiye ise hafiftir, azdır. Allah'a abd ve asker olmak, öyle lezzetli bir şereftir ki, tarif edilmez. Vazife ise: Yalnız bir asker gibi Allah namına işlemeli, başlamalı. Ve Allah hesabıyla vermeli ve almalı. Ve izni ve kanunu dairesinde hareket etmeli, sükûnet bulmalı. Kusur etse, istiğfar etmeli. Yâ Rab! Kusurumuzu afvet, bizi kendine kul kabul et, emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl. Âmîn demeli ve ona yalvarmalı... Dünya madem fânidir. Hem madem ömür kısadır. Hem madem gayet lüzumlu vazifeler çoktur. Hem madem hayat-ı ebediye burada kazanılacaktır. Hem madem dünya sahibsiz değil. Hem madem şu misafirhane-i dünyanın gayet Hakîm ve Kerim bir Müdebbiri var. Hem madem ne iyilik ve ne fenalık, cezasız kalmayacaktır. Hem madem لاَ يُكَل¡ 7;ِفُ اللّه¡ 5; نَفْس¡ 1;ا اِلاّ¡ 4; وُسْع¡ 4;هَا sırrınca teklif-i mâlâyutak yoktur. Hem madem zararsız yol, zararlı yola müreccahtır. Hem madem dünyevî dostlar ve rütbeler, kabir kapısına kadardır. Elbette en bahtiyar odur ki: Dünya için âhireti unutmasın, âhiretini dünyaya feda etmesin, hayat-ı ebediyesini hayat-ı dünyeviye için bozmasın, malayani şeylerle ömrünü telef etmesin; kendini misafir telakki edip misafirhane sahibinin emirlerine göre hareket etsin; selâmetle kabir kapısını açıp saadet-i ebediyeye girsin.
  • #2147498
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • İzmirde Macar Rotvaydır, Veya Alman Kurdu Alınır AncaK 200 TL Verebılırım!!

    İzmirde Macar Rotvaydır, Erkek Alınır Ancak 200 tL verebılırım Satan ArkadasLar ...

  • aydın karacasudan satılık tavşancı (kupey) av köpekleri

    köpeklerim garantilidir.1 tanesi 2.5 diğeri 1.5 yasında erkek var.1 adet dişi ve ...

  • çok güzel düşük bek k9 alman kurdu

    mrb bayan olduğum için birde işlerim çok yoğun olduğu için köpeğimi satıyorum fi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.