Yetişkin ve Eğitimli Scottish Fold'umuz Gizmo!

Yetişkin ve Eğitimli Scottish Fold'umuz Gizmo!

Ege » İzmir » Karşıyaka
650₺
Yetişkin ve Eğitimli Scottish Fold'umuz Gizmo!
 
Yetişkin ve Eğitimli Scottish Fold'umuz Gizmo! Yetişkin ve Eğitimli Scottish Fold'umuz Gizmo! Yetişkin ve Eğitimli Scottish Fold'umuz Gizmo! Yetişkin ve Eğitimli Scottish Fold'umuz Gizmo! Yetişkin ve Eğitimli Scottish Fold'umuz Gizmo!
21 Nisan 2013'de ilk yaşı dolacak olan yakışıklı Gizmo'muz, yetişkin ve eğitimli kedi tercih edenlere çok uygun. Füme renkli Scottish Fold erkek kedimizi evdeki yatalak hastamızın zaatüre geçirmiş olmasından ötürü üzülerek göndermek zorundayım. Pek zıplamıyor, tırmanmıyor, hiç eşya devirmiyor, halı koltuk yerine sadece tırmalama aletini tırmalıyor, kuşlara dayanamıyor saatlerce onları izliyor ama üzerlerine atlamıyor, patilerini sakin sakin kullanıyor, aynı sakinlikle size yaklaşıp dudağa öpücük konduruyor, aynı sakinlikle sizi evde her yere takip ediyor, kafa atmasını-atılmasını çok seviyor. Bir de kendisi ile konuşulmasına bayılıyor, resmen dinliyor, o esnada kucağınızda ise gözlerinizin derinliklerine bakarken anlıyormuş gibi göz kırpıyor. Alıcı ile birlikte İzmir Bostanlı'da veteriner kontrolde devir teslim yapmayı teklif ettiğim Gizmo'nun beraberinde tarak, tuvalet kutusu, mama kaplari ile taşıma kutusu, var ise o tarihte maması verilecektir.
  • #3405608
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • IRAN KEDİSİ 9 AYLIK

    KEDİMİZ 9 AYLIKTIR...AŞILARI VE KARNESİ VARDIR...EV KEDİSİDİR...WC EĞİTİMİ VARDI ...

  • iran kedisi erkek eylül doğumlu.aşıları yapılmıştır

    maddi durumdan dolayı kediyi satmak zorundayım...kedi beyaz renkte kulakları pat ...

  • SCOTTİSH FOLD ORJİNAL

    scottish bebekler irk garantili anne baba yaninda veteriner kliniginde yeni sahi ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.