Yeni eve çıkıyorum, bayan ev arkadaşı arıyorum.

Yeni eve çıkıyorum, bayan ev arkadaşı arıyorum.

Marmara » İstanbul » İstanbul
500₺
  • 500₺
    Marmara » İstanbul » İstanbul
Yeni eve çıkıyorum, bayan ev arkadaşı arıyorum.
 
Yeni eve çıkıyorum, bayan ev arkadaşı arıyorum. Yeni eve çıkıyorum, bayan ev arkadaşı arıyorum. Yeni eve çıkıyorum, bayan ev arkadaşı arıyorum. Yeni eve çıkıyorum, bayan ev arkadaşı arıyorum. Yeni eve çıkıyorum, bayan ev arkadaşı arıyorum. Yeni eve çıkıyorum, bayan ev arkadaşı arıyorum.
Ben Kanyon'un arka kısmında yer alan Ortabayır Mahallesi'nde 2+1 eve çıkacağım. Ev yeni, ben çok beğendim. Sadece güvenilir bir insan arıyorum. 2 kişi yaşayacağız. Ev sahibiyle konuştum, sadece benimle yaşayacak iyi bir ev arkadaşı arıyorum. Apartman dairesi Ortabayırda, Kanyon AVM'ye 3-4 dakika uzaklıkta, aynı zamanda metroya da öyle. Otobüs durağına 1 dakika uzaklıkta, metrobüse de trafik yokken 3-4 dakikada ulaşırsınız, hep otobüs ve minibüs var oraya. Ayrıca mahallede aradığınız her türlü market ve dükkan mevcut. Ulaşım her yere fazlasıyla kolay. Ayrıca ev için gereken asgari eşyalar bende mevcut, sadece taşınacağım. Ev arkadaşı olarak aradığım kişinin açık fikirli, rahat, kafa dengi olmasını istiyorum. Eğer ben de insanların benim hakkımdaki geri bildirimlerine dayanarak konuşursam, ben de gayet açık fikirli, herkesle rahat anlaşabilen, eğlenceli ve rahat bir insanım. Bu yüzden de taşınacağım eve kendim gibi birini bulmak istiyorum ki evimi otel olarak değil, ev olarak görebileyim. Eğer benimle görüşüp ayrıntıları konuşmak istiyorsanız mailim: besteozden89@gmail.com Teşekkür eder, iyi günler dilerim.
  • #3766033
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.