Yavru Muhabbet Kuşları

Yavru Muhabbet Kuşları

Marmara » Balıkesir » Edremit
20₺
  • 20₺
    Marmara » Balıkesir » Edremit
Yavru Muhabbet Kuşları
 
Yavru Muhabbet Kuşları Yavru Muhabbet Kuşları Yavru Muhabbet Kuşları Yavru Muhabbet Kuşları Yavru Muhabbet Kuşları Yavru Muhabbet Kuşları
01 - IRKI: Yerli 02 - CİNSİYETİ: 12 Adet (Erkek-Dişi) 04 - YAŞI: 1-2 Aylık 05 - SAĞLIK DURUMU: Çok İyi 06 - BİLEZİK NO: Yok 07 - FİYATI: 20 Tl. 08 - GEÇERLİLİK TARİHİ: Satılıncaya Kadar 09 - SATILAN / ALINACAK ŞEHİR: Edremit/Balıkesir (İzmir - Manisa'ya elden teslim edebilirim) Diğer Şehirlere Otobüs Firmaları ile gönderebilirim. 10 - GÖNDERİLEBİLİNECEK MESAFE: - 11 - İRTİBAT TELEFONU: 12 - MAİL ADRESİ: ozgurcin@yahoo.com 13 - TELEFONLAŞILABİLİNECEK ZAMAN DİLİMİ: 08:00 - 24:00 14 - AÇIKLAMALAR: Kuşlar kendi yavrularımdır. Profesyonel üretici değilim büyüklerim ve sitedeki arkadaşlarım sayesinde evimin balkonunda hobi üretimi olarak beslediğim kuşlarımın yavruları. Hepsini çok seviyorum. Renklerine kıyıp satasım bile gelmiyor ama malüm yem parasını çıkarmak lazım. Toplu alımda fiyat görüşülür. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • #3262470
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.