Yavru Jako'lar ( Çiftlik üretimi El büyütmesi )

Yavru Jako'lar ( Çiftlik üretimi El büyütmesi )

Marmara » İstanbul » Avcılar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Avcılar
Yavru Jako'lar ( Çiftlik üretimi El büyütmesi )
 
Yavru Jako'lar ( Çiftlik üretimi El büyütmesi ) Yavru Jako'lar ( Çiftlik üretimi El büyütmesi ) Yavru Jako'lar ( Çiftlik üretimi El büyütmesi ) Yavru Jako'lar ( Çiftlik üretimi El büyütmesi ) Yavru Jako'lar ( Çiftlik üretimi El büyütmesi ) Yavru Jako'lar ( Çiftlik üretimi El büyütmesi )
Çiftlik üretimi Karagözlü Yavru jakolarımız 20 günlük iken anne altından alınıp 3 ay boyunca şırınga ile büyütülmektedir.orijinal 11 mm lik kapalı bilezikli el büyütmesi kara gözlü dürler. Elde kolda omuzda dır yavrularımız.asla bagırma cagırma soz konusu deyıldır. Jako papağanlarımız yurt dışı üretimi oldukları için uluslar arasi Citez kurluşu tarafından birinci aşamada yer almamasından dolayı Citez certifikası ( orijinal sarı nüsha ) düzenleme mecburiyeti yoktur.Bu sebepten hiç bir üretici mecbur deyil iken cebinden ekstradan masraf edip düzenlemez bu certifikayı. http://www.cites.org/eng/ app/appendices.php Yılın 365 günü jakomuz mevcuttur.İster yeme düşmüş ister yeme düşmemiş kendinizin büyütücegi bir jako sahibi olmak için lütfen .irtibata geçiniz. http://www.facebook.com/eldeuretim.pap aganlar İrt: THY ile her yere gönderim mevcuttur. 3 saat içinde yavrunuz elinizde..
  • #3128839
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.