Yavru Alabalık Satışı ve Gözlenmiş Yumurta satışı

Yavru Alabalık Satışı ve Gözlenmiş Yumurta satışı

Akdeniz » Antalya » Kaş
Görüşülür
  • Görüşülür
    Akdeniz » Antalya » Kaş
Yavru Alabalık Satışı ve Gözlenmiş Yumurta satışı
 
Yavru Alabalık Satışı ve Gözlenmiş Yumurta satışı Yavru Alabalık Satışı ve Gözlenmiş Yumurta satışı Yavru Alabalık Satışı ve Gözlenmiş Yumurta satışı Yavru Alabalık Satışı ve Gözlenmiş Yumurta satışı Yavru Alabalık Satışı ve Gözlenmiş Yumurta satışı Yavru Alabalık Satışı ve Gözlenmiş Yumurta satışı
Antalya Kaş'a bağlı gömbe beldesinde bulunan yavru alabalık tesislerimizde yıllık 10 milyon adet yavru alabalık üretiyoruz. En uygun fiyatlarla toptan ve perakende yavru alabalık, gözlü alabalık yumurtası, yavru balık, havyar çeşitlerini bulabilirsiniz. Çağlayan Alabalık çiftliğinde yavru alabalık satışı mevsime göre 5gr, 10gr, 15gr, 20gr, 25gr olarak yapılır. Sağlıklı ve hastalıklara karşı dirençli yavrular Çağlayan alabalık güvencesiyle siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır. Daha detaylı bilgi için www.yavrualabalik.net adresimizden bize ulaşabilirsiniz.
  • #2963607
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.