Yatılı Erkek Eleman. Club vasıfsız eleman.

Yatılı Erkek Eleman. Club vasıfsız eleman.

Marmara » İstanbul » Bakırköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bakırköy
Yatılı Erkek Eleman. Club vasıfsız eleman.
 
Yatılı Erkek Eleman. Club vasıfsız eleman. Yatılı Erkek Eleman. Club vasıfsız eleman. Yatılı Erkek Eleman. Club vasıfsız eleman.
Merhaba. Yaşım 20 İsmim Burak, Uzman olarak motosiklet kullanıyorum. A-2 ve B sınıfı ehliyetlere sahibim. Aktif olarak araba kullanıyorum Şöförlüğüm vardır. Fazla enerjik hatta hiperaktif bir bünyeye fit bir vücuda sahibim. Daha önce motosiklet üzerine hareket ve kullanım dersleri verdim. Motosiklet yarışları üzerine çalıştım. İstanbul bakırköy de yaşıyorum. Yatılı kalabilirim. Gerçekten yapabilirim diyeceğim her işi yarım bırakacaksam asla başlamam. İnsanlarla iletişimim güler yüzlülüğüm sayesinde her ortamda sevilirim. Çalışırken mutlu olacağım bir iş arıyorum. Hatta sponsor olabilecek biri varsa motosiklet yarışı dahi yapabilirim. Her türlü iş ilanlarına açığım. Benim gibi birine ihtiyacı olanların ulaşmasını umarım. Lise 1 terk'im açıktan okuyorum. E-posta adresimi pek kullanmıyorum telefondan ulaşırsanız sevinirim.
  • #3791132
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.