Yatılı Bayan eleman; TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir

Yatılı Bayan eleman; TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir

Ege » İzmir » Karşıyaka
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » Karşıyaka
Yatılı Bayan eleman; TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir
 
Yatılı Bayan eleman; TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir Yatılı Bayan eleman; TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir Yatılı Bayan eleman; TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir Yatılı Bayan eleman; TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir Yatılı Bayan eleman; TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir Yatılı Bayan eleman; TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir
19-35 yaş arası ;Yatılı Bayan Yardımcı eleman aramaktayız.TÜRK veya Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir.Merhaba, Izmir/Karşıyaka'da bekar babayım, nezih bir semtte, deniz ve park manzaralı, yeni yapım lüks evimizde, 8 ve 10 yaşlarında kızlarıma ablalık yapabilecek, yemek , temizlik ve ütü den anlayan, diksiyonu düzgün, sorumluluk sahibi, kültürlü ve kendini yetiştirmiş, çocukları seven, bizleri ev haricindeki ortamlarda da , giyim, kuşam ve hareketleri ile iyi bir şekilde temsil edebilecek, bir hanımefendi aramaktayız.Evimizde huzur, mutluluk ve konfor bulacaksınız. Özbek, Türkmen, Kırgız, Gürcü de olabilir. İngilizce ve rusça bilmekteyim dil problemi olmaz eğer yabancı iseniz.Kendinize ait güzel bir oda tahsis edeceğiz. Eğer 8 yaş altı tek çocuğunuz var ise, yanımızda da kalabilir. Çalışma süresi 11 ay (2010 Temmuza kadar) Hemen başlayabilirsiniz.Ücret görüşme ile belirlenecektir.Lütfen Fotofraflı , iletişim bilgilerinizi de içeren, kısa bir özgeçmişinizi mail adresime gönderiniz. İyi şanslar Tel : Email: karsiyakaya@gmail.com Not: Sigara içiyor iseniz evde içilmesi yasaktır ancak balkonda içebilirsiniz.
  • #1831012
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.