Yalova Taşköprüde ilaçlama firmasında çalışacak eleman.

Yalova Taşköprüde ilaçlama firmasında çalışacak eleman.

Marmara » Yalova » Taşköprü
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Yalova » Taşköprü
Yalova Taşköprüde ilaçlama firmasında çalışacak eleman.
 
Yalova Taşköprüde ilaçlama firmasında çalışacak eleman. Yalova Taşköprüde ilaçlama firmasında çalışacak eleman. Yalova Taşköprüde ilaçlama firmasında çalışacak eleman. Yalova Taşköprüde ilaçlama firmasında çalışacak eleman. Yalova Taşköprüde ilaçlama firmasında çalışacak eleman. Yalova Taşköprüde ilaçlama firmasında çalışacak eleman.
TEL. EK VEYA ASIL İŞ OLARAK ÇALIŞABİLECEK.......İLAÇLAMA ELEMANI.... SAĞLIK BAKANLIĞI AÇIK VE KAPALI ALAN İLAÇLAMA BELGELİ FİRMAMIZA BULUNDUĞU BÖLGEDEN EV, OKUL, FABRİKA, LOKANTA, TOPLU YAŞAM ALANI, APT, SİTE, HASTANE, SPOR SALONU, BELEDİYELER VB.İŞYERİ, VD.KURUM VE KURULUŞLARA İLAÇLAMA +PEST KONTROL HİZMETİ SATIŞI YAPIP GEREKTİĞİNDE FİİLEN ÇALIŞABİLECEK HİZMETİ KARŞILIĞINDA YAPTIĞI İŞ ORANINDA KOMİSYON ALACAK, AŞAĞIDA YAZILI BÖLGELERDEN SORUMLULUK SAHİBİ CİDDİ TUTARLI ÇALIŞMA ARKADAŞLARI ARIYORUZ. BURSA, ORHANGAZİ, GEMLİK, İNEGÖL, İNEGÖL, İZNİK VE HAVALİSİ. KOCAELİ, KARAMÜRSEL, GÖLCÜK, GEBZE VE HAVALİSİ. BİLECİK, BOZÜYÜK VE HAVALİSİ. SAKARYA, MERKEZ VE İLÇELERİ.
  • #2189478
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.