YILBAŞI HİNDİLERİ İSTEDİĞİNİZ KİLODA KAPINIZA TESLİM

YILBAŞI HİNDİLERİ İSTEDİĞİNİZ KİLODA KAPINIZA TESLİM

Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
14₺
  • 14₺
    Marmara » İstanbul » Büyükçekmece
YILBAŞI HİNDİLERİ İSTEDİĞİNİZ KİLODA KAPINIZA TESLİM
 
YILBAŞI HİNDİLERİ İSTEDİĞİNİZ KİLODA KAPINIZA TESLİM YILBAŞI HİNDİLERİ İSTEDİĞİNİZ KİLODA KAPINIZA TESLİM YILBAŞI HİNDİLERİ İSTEDİĞİNİZ KİLODA KAPINIZA TESLİM YILBAŞI HİNDİLERİ İSTEDİĞİNİZ KİLODA KAPINIZA TESLİM YILBAŞI HİNDİLERİ İSTEDİĞİNİZ KİLODA KAPINIZA TESLİM YILBAŞI HİNDİLERİ İSTEDİĞİNİZ KİLODA KAPINIZA TESLİM
Yılbaşı sofralarının vazgeçilmez lezzeti siyah hindilerimiz satıştadır. Sabit fiyat uygulamayıp bütçenize ve davetli sayınıza göre istediğiniz kilodaki hindileri canlı ağırlık kilosu 14 TL gibi bir rakam ile İstanbul içi kapınıza kadar teslim ediyoruz. Hindilerimiz Haziran başı çıkışlı olup yaşlı ve eti sertleşmiş kartlaşmış olmayıp körpe hindilerdir. Sağlık problemleri yoktur. Dezanfekteli doğal havalandırmalı kümeslerde akşam kalmakta gündüzleri bahçemizde serbest olarak gezmektedirler. Hindilerimiz tamamen doğal şartlarda açık alan bahçemizde doğal semizotu ve başka yabani otlar, börtü böcek(hayvanların böcek bulmalarını kolaylaştırmak için düzenli çapalanmaktadır) yine bahçemizden çıkan sebze yaprakları ve meyveler, aynı zamanda uygun olarak oranlanmış mısır, buğday, arpa karışımı ve takviye olarak sadece A kalite yemler (Banvit ve CP) ile beslenmiş olup kilo arttırmak için kullanılan gıda takviyeleri kilo aldırıcılar ve şişiricilerden tamamen aridir. Hindilerimizi isterseniz hayvan başına 20 TL ile kesilmiş yolunmuş ve içi temizlenmiş olarakta teslim etmekteyiz. Kesime sadece 1 hafta öncesinden hazır yem yemeyi bırakmış ve sadece buğday arpa mısır yemiş hindilerimizi alıyoruz. Sebebi yemler her nekadar gıda bakanlığınca insan sağlığına zararsız densede biz işimizi şansa bırakmıyor, hindiyi ailemizin bir ferdi yiyecekmiş gibi detoks işleminden geçirerek servis ediyoruz. Bu yılbaşında sofralarınızın bizim hindilerimiz ile şenlenmesini umar iyi günler ve mutlu yıllar dileriz.
  • #3905452
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.