YETİŞKİN JAPON + AMERİKAN + BEYAZ BILDIRCINLAR 18 ADET

YETİŞKİN JAPON + AMERİKAN + BEYAZ BILDIRCINLAR 18 ADET

İç Anadolu » Kayseri » Yeşilhisar
150₺
  • 150₺
    İç Anadolu » Kayseri » Yeşilhisar
YETİŞKİN JAPON + AMERİKAN + BEYAZ BILDIRCINLAR 18 ADET
 
YETİŞKİN JAPON + AMERİKAN + BEYAZ BILDIRCINLAR 18 ADET YETİŞKİN JAPON + AMERİKAN + BEYAZ BILDIRCINLAR 18 ADET YETİŞKİN JAPON + AMERİKAN + BEYAZ BILDIRCINLAR 18 ADET YETİŞKİN JAPON + AMERİKAN + BEYAZ BILDIRCINLAR 18 ADET YETİŞKİN JAPON + AMERİKAN + BEYAZ BILDIRCINLAR 18 ADET
Mal veya Canlının Türü/Cinsi : Japon+Beyaz+Amerikan Bıldırcın Adedi: Toplamda 18 adet. Yaşı: 12 aylık Fiyatı: Bıldırcınlar 150TL + Kafes: 100TL Teslimat Şekli ve Yeri: Elden - Kayseri/Yeşilhisar İlanın Geçerlilik Süresi : Satılana kadar... Kayseri-Adana yolu üzerinde bir ilçedeyim. Gelip alabilecekler olursa satılabilir sadece. ya da yakın illerdeyseniz belki birşey yapabiliriz. Kendim makineden çıkarttım hepsini de. Yaklaşık 12 aylıklar. Hepsi sağlıklı, bakımlı bir sorunları yok. Tek tek satmayı düşünmüyorum. Bakımı için ilgilenecek kimse olmadığı için satmayı düşünüyorum. Ortalama günlük 12 yumurta alıyoruz 18 bıldırcından. Oran olarak çok güzel aslında. Resimlerde görlen kafes te satılıktır. Kafesle birlikte 250TL ye veririm hepsini. Kafes tam otomatik bir kafestir. Yemliği yaklaşık 5kg yem alır ve bıldırcınlar yedikçe yem gelir. Dökülmez, ziyan olmaz vs... Suluğu da otomatik normalde ama pislik kaçtığı için bazen tıkanıyor. Ona bir el atıp temizleyince sorunsuz kullanabilirsiniz. Çift katlı hazır kafes... Normal bıldırcın kafesleriniTL gibi bir fiyattan satıyorlar. Ben bıldırcınlarla beraber satılsın diye çok uygun fiyat verdim... Ciddi alıcılar e-posta yoluyla ulaşsınlar lütfen... E-posta: oyn3833@gmail.com NOT: Lütfen Eylül 2013 tarihinden sonra kimse arayıp sormasın bu ilanla ilgili. Daha öcne de böyle bir ilan verdim, üzerinden 4yıl geçmesne rağmen hala arıyorlar. O yüzden telefon numarası vermiyorum.
  • #3520076
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.