WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ SERVO ENERJİ TASAR. 90 TON - 4000 TON ARASI

WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ SERVO ENERJİ TASAR. 90 TON - 4000 TON ARASI

Marmara » İstanbul » Esenyurt
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Esenyurt
WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ SERVO ENERJİ TASAR. 90 TON - 4000 TON ARASI
 
WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ SERVO ENERJİ TASAR. 90 TON - 4000 TON ARASI WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ SERVO ENERJİ TASAR. 90 TON - 4000 TON ARASI WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ SERVO ENERJİ TASAR. 90 TON - 4000 TON ARASI WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ SERVO ENERJİ TASAR. 90 TON - 4000 TON ARASI WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ SERVO ENERJİ TASAR. 90 TON - 4000 TON ARASI WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNESİ SERVO ENERJİ TASAR. 90 TON - 4000 TON ARASI
NOKTA PLASTİK TEKNOLOJİLERİ OLARAK WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİNİN AVRUPA MÜMESSİLİYİZ 2001 DEN BERİ WELLTEC PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNELERİNİ TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINA SUNMAKTAYIZ WELLTEC Servo Motorlu Plastik Enjeksiyon Makinesi SE serisi makinelerimizde; o %50-70 enerji tasarrufunun yanında, her model makinemizde üç faz dijital elektrik sayacı mevcuttur ve ekrandan da saatlik sarfiyatınızı görebilirsiniz. o Sürekli aynı ağırlıkta basma, yani tekrarlanabilirlikte sapma % 0, 4 mertebelerindedir. o Gerekli soğutma sistemine, normal makinelerin ihtiyacının yarısı kadar ihtiyacınız olur. Ortalama (%30-40 daha az) o Normal makinelere ihtiyaç duyulan hidrolik yağ miktarı, SE serisi makinelerimizde %30 daha azdır. Yani kurulumda da daha az para ödemiş olursunuz. Periyodik yağ değişimlerinde de tasarruf sağlamış olursunuz. o Normal makinelere oranla %10 daha hızlıdır, dolayısıyla Çevrim sayınızla birlikte, üretilen ürün miktarı da artmış olur. o Se serisi makinelerimizde kontaksız potansiyometreler kullanılmaktadır. o Makinelerimizde flash bellek ile istenildiği kadar kalıp hafızaya alınabilir, bir makineden diğer makineye kopya yapılabilir. o Makinelerimizde, bilgisayar, ipad ve iphone vb. uzaktan erişimli cihazlar ile kontrol amaçlı üretimi izleme imkanı vardır (değişiklik yapılamaz yalnızca izlenebilir). o Çok seviyeli şifre özelliği ile yetkili ve yetkisiz personelin makinede yapabilecekleri sınırlandırılabilir.
  • #3398707
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.