WCF-DKED SİLVER JUBİLEE CAT SHOW İSTANBUL 25-26 Mayıs 2013

WCF-DKED SİLVER JUBİLEE CAT SHOW İSTANBUL 25-26 Mayıs 2013

Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Zeytinburnu
WCF-DKED SİLVER JUBİLEE CAT SHOW İSTANBUL 25-26 Mayıs 2013
 
WCF-DKED SİLVER JUBİLEE CAT SHOW İSTANBUL 25-26 Mayıs 2013 WCF-DKED SİLVER JUBİLEE CAT SHOW İSTANBUL 25-26 Mayıs 2013 WCF-DKED SİLVER JUBİLEE CAT SHOW İSTANBUL 25-26 Mayıs 2013 WCF-DKED SİLVER JUBİLEE CAT SHOW İSTANBUL 25-26 Mayıs 2013
Tarih : 25-26 Mayıs 2013 Yer : İSTANBUL Yarışma Alanı : Olivium Outlet Center . http://www.olivium.com.tr/iletisim/ Ha kemler: * Cornelia Hungerecker * Alla Serimoğlu Yarışma Ücreti : 1 Kedi, 2 gün = 150 TL. 1 cat, 2 days = 65 Euro . One Days 40 Euro. Kafes kiralama ücreti Günlük 20 TL **************FORM VE İŞLEMLER İÇİN************** http://dked.org.tr /KEDİ-YARIŞMA-KATILIM-FORMU---SILVER-J UBİLE-CATS-SHOW-APPLICATION-FORM.php ** **************************************** ****** SINIRLI sayıda kedi katılacağı için başvurularınızı en kısa" zamanda geciktirmeden yapmanız önemle rica olunur !!! ************************************ ************* Dünyanın en genç, aktif, modern ve hızla büyüyen kedi federasyonu World Cat Federation & WCF gelecek yıl 25. Yaşını dolduruyor. Kuruluşunun 25. Yıl şerefine özel olarak WCF aday ülkelerden seçilmek üzere silver jubile yarışmaları düzenleme kararı almıştı . Türkiye'nin en büyük ve tüm Kedi Irklarını kapsayan ilk uluslararası WCF World Cat Federation üyesi KEDİ DERNEĞİ olan derneğimiz DKED, WCF'nin 25. yılına özel düzenlediği SİLVER JUBİLEE Kedi Yarışması'na aday olmuş ve projemiz Federasyonca büyük bir destek görerek, WCF World Cat Federation Yönetim Kurulu, bir Dünya Kültür Başkenti olan İstanbul'umuzda Avrupanın en kapsamlı yarışmalarından birinin düzenlenmesini onaylayarak, tarih olarak 25-26 Mayıs'a karar verilmiştir. Bu büyük güne Türkiye'de yaşayan Kedi Severlerle yarışma hazırlıklarına başlamış bulunuyoruz. Türkiye'deki tüm Kedi Severlerin böylesine büyük bir organizasyona desteği ve ilgiside bizleri oldukça mutlu etmektedir. Yarışma 25-26 Mayıs tarihlerinde uluslararası 2 hakemin değerlendirmeleri ile yapılacaktır. WCF'nin bu özel yarışmasına, tüm kedi ırkları renk, desen gibi özelliklerine bakılmadan katılabilecekler. Bu yarışmada özel derece alanlar Silver Master olarak ödüllendirilecekler. Yarışmadaki asıl amaç WCF bünyesinde bulunan kedi severlerin, yarışmacı anlayıştan daha çok tüylü arkadaşlarımızı ne kadar çok sevdiğini ve sevgilerini onlara nasıl gösterdiğini herkese göstermektir. Silver Jubilee de yarışan ve değerlendirilen kediler Best Cat için 2 kat daha fazla puan sahibi olabileceklerdir. Yarışmaya organize eden klübümüz silver jubileye özel bir bayrak alacak ve 2 kedinin best cat seçilmesi halinde silver master ünvanını kazanabilecekdir. Yapmak istediğimiz yarışma bir silver jubile olacak ve bu yarışmaya uluslar arası ülkelerden bir çok kedi sever katılacaktır. Şİmdiye değin ülkemizde görmediğimiz birbirinden farklı ırkları görme fırsatıda bulacağımız ve Avrupa ülkeleri, Rusya, Ukrayna ve birçok ülke Kedi Severlerinin katılımıyla bir şölen havasında yaşanacak İstanbul ve Türkiye'nin en büyük ve kapsamlı muhteşem organizasyonuna tüm Kedi Severleri bekliyoruz.
  • #3406667
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.