Vpad Tablet Bilgisayar İndirimli Fiyatı 249 lira Hedilyeleri ile beraber!

Vpad Tablet Bilgisayar İndirimli Fiyatı 249 lira Hedilyeleri ile beraber!

Marmara » İstanbul » Bahçelievler
249₺
  • 249₺
    Marmara » İstanbul » Bahçelievler
Vpad Tablet Bilgisayar İndirimli Fiyatı 249 lira Hedilyeleri ile beraber!
 
Vpad Tablet Bilgisayar İndirimli Fiyatı 249 lira Hedilyeleri ile beraber! Vpad Tablet Bilgisayar İndirimli Fiyatı 249 lira Hedilyeleri ile beraber! Vpad Tablet Bilgisayar İndirimli Fiyatı 249 lira Hedilyeleri ile beraber! Vpad Tablet Bilgisayar İndirimli Fiyatı 249 lira Hedilyeleri ile beraber! Vpad Tablet Bilgisayar İndirimli Fiyatı 249 lira Hedilyeleri ile beraber! Vpad Tablet Bilgisayar İndirimli Fiyatı 249 lira Hedilyeleri ile beraber!
Vmaxx Vpad Excellence Tablet PC şuan fiyatı 249 liraya inmiştir. Kargo ve KDV fiyatı 249 lira içerisine dahil olup, klavyeli kılıfı ve diğer aksesuarları hediye olarak paket içerisinde size gönderilecektir. ***Sipariş vermek isteyenlernumaralı telefonu arayip, sipariş verebilirler. ÖZELLİKLER 7"Kapasitif Çoklu Dokunmatik Ekran Arm A13, 1.2 Ghz 512 MB DDR3 8 Gb Dahili Hafıza(isterseniz arttırabilirsiniz) Wifi, İnternet (Flash Destekli) Oyun, Müzik, Video, Webcam E-Mail, Facebook, Twitter, Youtube Kamera Micro sd Kart Girişi 3.000 MAh Pil İnternete bağlanıp, video izleyebilir, oyun oynayabilirsiniz. Google market uygulaması ile yaklaşık 250 bin programı indirme şansına sahipsiniz. PAKET İÇERİĞİNDE NELER VAR? TABLET PC AC ADAPTÖR KLAVYELİ KILIF USB DÖNÜŞTÜRÜCÜ KULAKLIK USB KULLANIM KILAVUZU FATURA VE GARANTİ BELGESİ
  • #3296924
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.