Vivanco Hotel (4 yıldız) 66 oda satılık

Vivanco Hotel (4 yıldız) 66 oda satılık

Akdeniz » Mersin » Bozyazı
2.350.000$
  • 2.350.000$
    Akdeniz » Mersin » Bozyazı
Vivanco Hotel (4 yıldız) 66 oda satılık
 
Vivanco Hotel (4 yıldız) 66 oda satılık Vivanco Hotel (4 yıldız) 66 oda satılık Vivanco Hotel (4 yıldız) 66 oda satılık Vivanco Hotel (4 yıldız) 66 oda satılık
KONUM Anamur’un güneyinde yer alan Vivanco Otel Türkiye’nin en güzel köşelerinden birini süslemektedir. Antalya’ya 250 km, Alanya’ya 2 saat, Gazipaşa Uluslararası Havaalanına 59 km., Anamur’a 19 km, Bozyazı’ya 4 km. uzaklıktadır. Anamur Alanya-Antalya’ya muhteşem manzarası olan bir karayolu ile bağlıdır. Deniz kıyısında, genel plaj. GENEL ÖZELLİKLER 8000 m2 özel alana kurulu olan otelimiz Akdenize özgü çiçekler ve Palmiyelerle dolu çok güzel bir bahçeye sahiptir. 2 adet havuz (biri çocuklar için), kuaför salonu, çamaşırhane, ütü, resepsiyonda kasa, hediyelik eşya, 24 saat oda servisi, jeneratör, telefonla doktor, ücretsiz otopark ODALAR 66 toplam oda, 141 toplam yatak, 9 suit oda. 57 çift yataklı odamız modern olarak dekore edilmiş olup, tüm odalarımız balkonludur. Deniz, bahçe, dağ manzarası mevcuttur. Odalarımızda küvet-banyo, WC, saç kurutma makinesi, uydu sistemi TV ve radyo, direkt çevirme imkanlı telefon, minibar, split klima mevcuttur. Odalarımızın %70’i deniz manzarasına sahiptir. 9 suite odamız salon ve yatak odasından oluşup kendi banyo ve WC’sine sahiptir, maksimum 5 kişiliktir. YEME ve İÇME Oda kahvaltı, yarım pansiyon, tam pansiyon, lobby bar, snack bar, roof bar. 1 alakart restoran, 1 açık büfe restoran, 1 açık restoran (350 pax), 1 kapalı restoran (100 pax), Türk mutfağı Kahvaltı ve akşam yemeğinde zengin açık büfe. Öğlen Türk mutfağından ızgara çeşitleri. SPOR & REKREASYON Açık havuz ve çocuk havuzu, Türk hamamı, sauna, fitness center, bilardo, masa tenisi, hava hokeyi, kano, balık avlama imkanı, tekne turları, diskotek. Çocuklar için oyun alanları, dağ bisikleti, koşu parkuru ve diğer çeşitli spor imkanları ile havuz barda animasyon mevcuttur. TOPLANTI VE KONGRE 1 toplantı odası (100 max. Kapasite)
  • #2275825
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.