VONATECH TOPRAK DELME MAKİNASI fidan dikme kazık çakma

VONATECH TOPRAK DELME MAKİNASI fidan dikme kazık çakma

Marmara » İstanbul » Beyoğlu
399₺
  • 399₺
    Marmara » İstanbul » Beyoğlu
VONATECH TOPRAK DELME MAKİNASI fidan dikme kazık çakma
 
VONATECH TOPRAK DELME MAKİNASI fidan dikme kazık çakma VONATECH TOPRAK DELME MAKİNASI fidan dikme kazık çakma VONATECH TOPRAK DELME MAKİNASI fidan dikme kazık çakma VONATECH TOPRAK DELME MAKİNASI fidan dikme kazık çakma VONATECH TOPRAK DELME MAKİNASI fidan dikme kazık çakma VONATECH TOPRAK DELME MAKİNASI fidan dikme kazık çakma
İŞTE KAMPANYA VONATECH 49CC TOPRAK BURGU MAKİNASININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ Motor Tipi: 1E44F - 6Air soğutmalı, 2 zamanlı motor Deplasman: 49cc Güç: 1.8kw/8000rpm Yakıt tankı kapasitesi: 1200ml ( Gasoline/2-cycle yağ karışım oranı ) 25 : 1 Matkap çapı: 20mm Ambalaj: 2pcs/carton Net Ağırlık: 9.5kg/11kg KAZIK YERİ AÇMA BETON DİREK ÇAKMA FİDAN DİKME AĞAÇ DİKME BUZ DELME GİBİ YERLERDE KULLANA BİLECEĞİNİZ HARİKA BİR ÜRÜN. BURGU ÇAPLARI 10 CM-15CM-20 CM-25 CM VE 30 CM OLARAK DEĞİŞMEKTEDİR. SEÇECEĞİNİZ 1 ADET BURGU FİYATA DAHİLDİR. RÜN İKİ PARÇA OLARAK GÖNDERİLİR (MOTOR KOLİSİ + BURGU KOLİSİ) ANAHTAR TAKIMI BENZİN KABI Alışveriş, ürün veya diğer konularla ilgili soru ve görüşleriniz için mesaj atabilirsiniz.
  • #3634548
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.