VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL Ü

VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL Ü

Ege » İzmir » İzmir
Görüşülür
VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL Ü
 
VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL Ü VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL Ü VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL Ü VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL Ü VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL Ü VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL Ü
VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK AŞILI ROTTWEİLER YAVRULARI VETDOGS KENNEL ÜRETİM ÇİFTLİĞİ GÜVENCESİYLE... Ayrıntılı bilgi için 05068189266 Veteriner kontrolündeki rottweilerlarimizin parazit uygulamaları ve ilk karma aşıları yapılmış karneleri hazırlanmıştır. Anne babalarını görebilir anne altından yavru seçebilirsiniz. YAVRULARIMIZ İSTENİLEN HER İLE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLİR.    ÖZEL SİPARİŞ VERİLEN YAVRU İSTENİLEN ÖZELLİKTE AYNI GÜN DE TESLİM EDİLEBİLMEKTEDİR. Köpeklerimizin aşı, mama, eğitim, pansiyon ve diğer hizmetlerinde indirim hakkı sunuyoruz. LÜTFEN ARAYIN GÖNDERİLER HİÇ BİR MESAJ DİKKATE ALINMAYACAKTIR. UNUTMAYIN! SECECEĞİNİZ YAVRU UZUN YILLAR SİZE EŞLİK EDECEK BİR CAN YOLDAŞIDIR. VETDOGS KÖPEK ÇİFTLİĞİNDEN SATILIK ALMAN ÇOBAN (KURT)YAVRULARI VETDOGSKENNEL ÜRETİM ÇİFTLİĞİ GÜVENCESİYLE... Ayrıntılı bilgi için 05068189266 Veteriner kontrolündeki GSD lerimizin parazit uygulamaları ve ilk karma aşıları yapılmış karneleri çıkarılmıştır. Alman kurtlarımızın anne babalarını görebilir anne altından yavru seçebilirsiniz. YAVRULARIMIZ İSTENİLEN HER İLE GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE TESLİM EDİLİR.    ÖZEL SİPARİŞ VERİLEN YAVRU İSTENİLEN ÖZELLİKTE AYNI GÜN TESLİM EDİLEBİLMEKTEDİR. Alman çoban köpeklerimizin aşı, mama, eğitim, pansiyon ve diğer hizmetlerinde indirim hakkı sunuyoruz. LÜTFEN ARAYIN GÖNDERİLEN HİÇ BİR MESAJ DİKKATE ALINMAYACAKTIR. UNUTMAYIN! SECECEĞİNİZ YAVRU UZUN YILLAR SİZE EŞLİK EDECEK BİR CAN YOLDAŞIDIR.
  • #2384679
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık cavalier king charles istanbul SUN PET SHOP

    !!!!!! *LÜTFEN SEÇTİĞİNİZ IRK HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLUNUZ* CAVALIER KING CHARL ...

  • ANKARADAN SATILIK SAFKAN ALASKA KURDU YAVRUSU

    has alaska kurdu 3 aylık henüz 400 tl ye satılıktır. zorunlu olarak satıyuorum a ...

  • Kangalda johndere 6215

    satılık 2006 model 6215 kabinli çiftçeker johndere 1600 saatte lastikler %90 olu ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.